heidikrook.blogg.se

Denna blogg har jag valt att skapa för min egen skull. Jag valde att lösenordsanpassa den för jag inte vet om jag klarar av att världen ska läsa mina innersta tankar än. Det är ändå väldigt känsligt och smått jobbigt att jag låter ett fåtal få chansen att läsa. Det är som en dagbok för att mina tankar jag har ska komma ut, därför kan det bli väldigt rörigt. men det är ju så min hjärna fungerar. Nu har jag valt att våga öppna den för världen. Kanske jag stänger den igen, mmen just nu är detta okej. Har kämpat länge för att inte skämmas och nu är tiden inne!

sanningen....

Publicerad 2013-04-30 09:54:36 i Allmänt

tycker det är jobbigt att gå runt och vara arg, vilket fall hjälper det inte...Men jag ska sluta ta emot skit nu, tänker vara rak och ärlig och är det något jag inte tycker är okej, då kommer jag säga det! Kan inte personer i min omgivning respektera eller ta det, då behöver jag inte dem i mitt liv heller!! Jag tänker inte låta dem förstöra min familj.... så nu, från i dag! Hejdå Heidi med sugit självförtroende och självkänsla och hej Heidi , den glada och possitiva:) Ha en skitbra valborg!!!!:)

blir så trött på folk....

Publicerad 2013-04-29 22:42:18 i Allmänt

För det första hatar jag verkligen när folk tar och antar massa och berstämmer över eller bakom min rygg vad jag ska och inte ska göra, alltså va inte så jävla svartsjuk för helvete!! oooooh kalla dig inte min vän om du inte har något snällt att säga till mig, för jag tänker fan inte vara vän med en som trycker ner andra för att själv må bra... Nä då hoppas jag du får dubbelt tillbaka.... Trött och ledsen och den där bägaren är på bristningsgränsen nu.... så nu tänker jag sluta ta emot skit! bryr mig inte vem som råkar illa ut, Jag fixar inte att må så här!!!! sov jävligt gott!

jävla mardrömmar...

Publicerad 2013-04-28 11:18:48 i Allmänt

jag drömmer mardrömmar... om pedofilen..... I förrgår natt drömde jag att mina föräldrar flyttade och bodde granne med honom. Och de festade ihop... Jag var så arg och besviken på dem. Jag kände mig åter igen kränkt och det vara av mina föräldrar... Han såg precis ut som jag kommer ihåg, äcklig och full..... Usch i drömmden gjorde han inget eftersom jag var ju vuxen som nu, men jag var rädd för honom ändå.... Jag tror rädslan är att han hade makten över mig när jag var liten, han hade makt över min hjärna och han hjärntvättade mig! Jag tror drömmarna betyder att jag har är kränkt, än... jag känner mig djupt sårad över att mina föräldrar väljer att inte hata honom fast jag berättat för dem exakt vad som hänt! och hur många år och gånger han varit på mig..... Jag kan inte acceptera att de älskar honom mer än de älskar mig....

kört i det mesta:) :(

Publicerad 2013-04-22 22:34:55 i Allmänt

I dag åkte jag till stan och körde... det gick mkt bra och jag har beställt tid till skriva och köra upp!!! ni får veta när jag har klarat det:) Vilket jag hoppas jag gör:) kom hem och var irriterand. För mitt hus är upp å ner...:( Jag tänkte kanske att min sambo kunde fixa lite.... Eftersom han ändå inte haft mkt att göra på jobb... men nej... och jag gjorde inte i förmiddags för jag lämnade barnen till svärmor och sen kände jag inga, barn, vila, vila:) eh jag har mest pms just nu..... egentligen skiter jag i att det e stökigt.... får ta det i morgon:) sen onsdag är det utflykt med familjecentralen till Åstorp:) Mys, mys:) ska till Mikki och sen ska vi gå till tingvalla och ut i skogen.... sen jobbar jag Torsdag och fredag så jag missar träningen då oxå:( tar igen nästa vecka:) Får man lägga en kudde över huvudet på snarkande killar??????? Grrrrrrrrr god natt:)

hjärnspöken....

Publicerad 2013-04-15 22:58:16 i Allmänt

Jag släkte lampan och skulle sova... Då kom en duns, jag sprang ut i hallen och kollade och öppnade barnens rum... lägger mig igen och precis när jag slappnade av kom där ett ljud till.... ooooh nu kan jag aldrig sova ju.. Tänker på inbrottstjuvar.... Tänk om..... tänk om..... Usch hatar mina tankar..... Jag har tänkt om denna hepatit A som kan finnas i frysta bär. Var inne i dag på livsmedelsverket men det verkar inte vara så farligt att få det, bara väldigt tråkigt och isolerat!!!:( men de tror det bara är viltvuxna plockade bär, tex blåbär, björnbär osv... men för att bli av med viruset, ska man koka i minst en minut.... tänkte jag skulle göra det och sedan frysa in dem igen.... Jätte bra att de e frusna eftersom Vincent får havregryns gröt, och den är väldigt varm. Tar man frysta bär i blir den kallare snabbare och den blir godare:) Gjorde naglar på Denize i dag, det blev inte jätte bra alls:( men ska få bättre saker snart!:) får gå en riktig utbildning, nästa år, när mer pengar finns:) godnatt gott folk!!! p.s kolla min systers fina kläder! www.katrica.se och på fb är det HB ateljé katrica piss ute ;) pease out:)

skit.....

Publicerad 2013-04-09 20:42:05 i Allmänt

När jag försöker fotogratera mig själv så kan jag fan inte bli nöjd, ser bara. Fult, fult och fult!!!@ arrrrrrtggrhgku sjukt jobbigt!!! Jag brukar alltid tycka att jag ser någerlunda bra ut, men nu..... Kan det bero på att en viss person har kränkt mig så otroligt mycket? Usch... Ja jag har kännt mig oehört kränkt, och blivit så otroligt sårad av en vän, så här hemskt dåligt behandlad har jag nog aldrig blivit, och vad gör jag? Inte ett jävla dugg, jag står och tar smällarna för att jag är så dumt snäll och så mår jag dåligt sen... Men jag får skylla mig själv... Jag får ju för fan lära mig att säga ifrån någon jävla gång...
annars har det väl varit bra. Modevisningen fick super bra, även om jag inte riktigt gick så super bra så fick jag i allafall känna mug snygg. Dessutom provade jag att ha brudklänning på mig... Nais!!! I morgon är det babycafet! mys, mys:) får träffa mosters fina tjej Pippi och fina Liella! söta tjejerna!:) oh måste ju skriva hur glad och oehört stolt jag är över min fina vän Frederick!!! wow jag visar!!!

tid.... vad e det?

Publicerad 2013-04-04 22:00:01 i Allmänt

Jag har för mkt att göra nu, körkortet, träning, jobb, babycafe mamma träffar..... Usch får minska på det, koncentrera mig på en sak i tagen!!! I morgon är det babycafe men tjejerna:) i morgon blir det i hbg och Rebecca och Timoti kommer oxå att hänga med:) ooo ska bli mys!!!:) ska försöka sova, men så fort jag har.mer tid kommet jag skriva mer:) puss å hej!!!!:)

jävla candy crusch

Publicerad 2013-04-01 21:18:02 i Allmänt

Jag är helt låst, det är fan svårare att sluta spela än sluta med godis!!! Candy crusch är starkt beroende framkallande!!!:) Snart modevisningen! Måste fixa ögonbrynen i morgon, och lördag morgon ska jag fixa håret!:) oh yeah:) Snart är det onsdag och då är det bebis mys hos mig:) I dag var vi hos Connie och Bosse och träffade Hampus och Johannas bebis Jonathan. Så fin och liten han var:) Fick mig verkligen att sr hur stor Vincent redan har blivit, Awe saknar den stilla lilla bebisen som bara myser och sover.... Om jag bara vågat föda barn igen, och det hade gjort mindre ont:) då hade jag skaffat massa. Det är ju så mysigt... Får njuta av andras bebisar ist:)

Om

Min profilbild

Heidi

Försöker att vara en bra mamma till mina två fina barn, Izabella och Vincent. Även en bra sambo till min fina Alexander. Mina intressen är min familj och musik.. sjunger mycket:) jag jobbar i växthus där jag packar ekologiska färska örter, www.swedeponic.se. jag är även där platsombud och skyddsombud.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela