heidikrook.blogg.se

Denna blogg har jag valt att skapa för min egen skull. Jag valde att lösenordsanpassa den för jag inte vet om jag klarar av att världen ska läsa mina innersta tankar än. Det är ändå väldigt känsligt och smått jobbigt att jag låter ett fåtal få chansen att läsa. Det är som en dagbok för att mina tankar jag har ska komma ut, därför kan det bli väldigt rörigt. men det är ju så min hjärna fungerar. Nu har jag valt att våga öppna den för världen. Kanske jag stänger den igen, mmen just nu är detta okej. Har kämpat länge för att inte skämmas och nu är tiden inne!

Askungen!? Askungen?! ASKUNGEN!!!!!!!

Publicerad 2012-11-29 21:55:11 i Allmänt

Ja då var det jobb i morgon, pallar inte egentligen, men det ger klirr i kassan och det behövs!!! tycker det är taskigt att man får så lite pengar om man väljer måndag till fredag!!:( Jag får 7000 betalar 5.500 till banken, sen kommer mobilen på ca 1000 och sen är det körkortet!!! Fy vad man betalar mkt.. kanske borde ta det där förbaskade körkortet!! I dag har jag masserat n kund, bakat lussekatter och städat! phooou :P nä nu kallar sängen på mig!! Godnattinatt:)

obehagligt:(

Publicerad 2012-11-28 23:00:51 i Allmänt

När Izabella var två månader hamnade på sjukhus för hon kvävdes nästan i våra kuddfordral. Det var varmt ute, juli månad för fyra år sedan. Izabella somnade och vi bestämde oss för att hon skulle få sova i vår säng, den är ju större än hennes vagga och det blir bättre luft.. Alex la henne i mitten i från kuddarna! efter ca en timme skulle han gå in och hämta.något i sovrummet men han så inte Izabella, så han trodde jag hade henne. Har gick ut till mig och såg att jag inte hade henne, så han gick in i sovrummet och kollade under kuddarna och i en kudde låg hon, på något sätt hade hon väl fått tag i den och rullat in:S Han skrek att vi skulle ringa ambulans för hon gick inte att väcka och hon hade fragma, sånt vitt, runt munnen.. jag försökte få henne att vakna, hällde vatten på henne, skakade henne, men hon ville inte Vakna, när ambulanssen kom vaknade hon och verkade vara okej men vi fick åka in ändå och övernatta! alla var bra! Vincent är förkyld och hostar som man gör med falsk krupp. I dag när vi satt vid köksbordet så hostade han sen kunde ham inte andas, så jsg tog upp honom som jag lärt mig på hlr( hjärt o livräddning, på barn.) lade han knäet och slog framåt med handflatan och då fick än upp slem.. vi gick och la honom och det hände igen när han vaknat så jag ringde 1177 och de tyckte vi skulle åka in. vi åkte in och de gav honom adrealin och koksaltlösning genom inhalator och de lyssnade på hjärtat och lungorna och tog tempen, som var 37,8 .. de skickade hem oss och sa att vi är välkomna åter om det känns som det blir värre! skönt att det finns utbildade barnläkare och tillgång till vården gratis i Sverige. tänk så många länder som inte har det så bra som vi:) godnatt! ska verkligen försöka Nanna kudden:) ps denna fina.mössa fick Vincent av fina Ingela:)

Det är glädje när..

Publicerad 2012-11-27 22:31:56 i Allmänt

Jag var dum för tre veckor sedan. Vi festade, spelade bowling med några vänner.. Den ena beslutade sig för att röka, villket jag, full som jah var, inte alls tyckte om så jag sa till henne att hon inte skulle. Den andra tjejen som oxå var med försökt ge henne, och jag hoppade på henne och höll fast henne... dummt för vi blev ovänner:( Jag betedde mig riktigt dumt åt:( Jag vet inte vad som tog åt mig för jag är inte sån:S jag skickade massa förlåt sms, men inget svar:( Jag har varit jätte ledsen och ångrat mig djupt! I dag blev ja överlycklig då jag fick ett sms av henne!!!:):):) oh vad glad jag blev!!! <3 Trodde aldrig jag skulle få träffa henne igen! Hoppas det vänder!!!!:)

Apropå vadå?:)

Publicerad 2012-11-27 13:08:00 i Allmänt

Hej! Snacka om att man kan få fel uppfattning om folk som man inte känner, eller första intrycket eller bara geom ryckten.. Jag var själv ingen ängel när jag var ynfre. Jag kallades för megas hora... Jag gick på Megamusik gymnasieskola i sex år och där byta jag saliv med alla killar och många tjejer. Speciellt på fyllan! Och jag snodde till och med min bästa väns killar!! Hemskt men jag hade dåligt självkänsla och var så osäker!!! Jag vet inte varför jag har sett mig som bättre, har väll försökt vara någon jag inte var, eller kanske en avundsjuka... jag har mognat jag med!!! i alla fall. Det finns en tjej som jag för väldigt många årsedan hörde väldigt massa rykten om, och jag, utan att tänka på att jag var lika dan i min ungdom dömde henne, och även hennes dåvarande kille sa dumma saker och jag trodde givetvis allt! han var den oskyldiga.. så dum kan man vara! Jag träffade henne i dag och vi pratade, och pratade! skönt, hon är ju en riktigt skön tjej! underbar att prata med! och inte alls som jag hade föreställt mig henne.. jag har alltid gillat att snacka med henne men eftersom vissa har sagt att hon är si och så har jag väl aldrig riktigt kännt någon gemenskap. man har liksom men jag kan enbart ge henne beröm! att hon fått stå ut med så mkt skit! och äntligen få ha det hon förtjänar! ETT Bra liv!!! Jag ska verkligen försöka att aldrig mer dömma efter rycken eller vad andra säger!!!:)<3<3

5 årig ammas än...

Publicerad 2012-11-26 22:19:00 i Allmänt

Ja denna mamman, enligt min åsikt, är väldigt, väldigt annorlunda.. Jag menar. hur kan man tycka det är mysigt att amma sin dotter som är fem år gammal? Det finns vitaminer på burk.. Det är säkert bra med bröstmjölk, men pumpa då ut den.. Jag tycker det ser äckligt ut.. Mamman tyckte oxå att barn som ammas länge får en bättre trygghet? men snälla någon, tryggheten har väll inte bars med pattarna att göra? Utan hur man har det i vardagen. Bråkar föräldrarna mycket så inte fan hjälper det att slänga fram patten till ungen så för den ska känna sig trygg? Nä för mig handlar trygghet om så mycket mer. Men det är som sagt mina åsikter.. vi är alla olika! Sen hade vi detta med hemskolning.. Ja det kanske kan vara någon, men jag tror att barn behöver en struktur.. och det sociala man får lära sig i skolan, men mamman här menar att hennes barn inte vill gå i skolan för de måste gå upp tidigt på morgonen! om man hade fått gå till skolan när man ville, så hade kanske hennes barn velat.. men snälla. Hur kan hon veta vad hennes barn vill när bara en av barnen fått pröva att gå i skolan? konstiga människor det finns... sen nästa som är den absoluta dummaste mamman som finns, finns det pris för sämsta mamman, hade hon nog vunnit.. Doktorer säger att det är farligt att följe den kosten LHF? tror jag den hette. man tar bort socker och potatis.m.m.. vet inte mkt men doktorn på tvn sa att man behöver lite socker för hjärnan ska fungera ordentligt. det är bevisat att minnet blir bättre med socker.. och ändå ger hon sina barn denna dieten... bra! fortsätt att ge dina barn farlig diet, kärring!!! ska sova bort ilskan jag får av vissa männuskor!! god jävla natt!!:)

smyga:) f

Publicerad 2012-11-25 22:53:44 i Allmänt

I dag har vi varit på Izabellas dansuppvisning! Så stolt jag är! Hon är ju jätte duktig ju!:) Efter dansuppvisningen körde vi först syrran sen körde vi till Ikea:) love Ingvar kamrad:) hihi och köpte ljus och nya kräkhandukar till Vinnie:) Han är en kräkare när han druckit ersättning!!:( Efter vi varit där, åkte vi till Marlene, som är Alex syster:) och där fick vi pannkakor:) Momms:) Vi kollade sen på Johan Falk filmer:) Riktigt bra faktiskt. mycket bättre än Bäck... När vi kom hem och skulle gå och lägga oss, hörde jag några ungdomar skratta, så jag kollade ut och såg en vit skåpbil med stora lampor och skarpa, jagade dem! Jag är väldigt säker på att det var någon vakt för jag såg samma bil i lördags köra vid skolan med de starka lamporna tända. Men i allafall vill jag, till sommaren fixa nigthvision kikare och sen ska jag lägga mig på taket på massage rummet och smyga på ungdomarns:) hihihijag är så nyfiken så det finns inte!!! Ska få med Rose på detta, så kan vi ta med vinflaskan upp:) godnatt fina ni:)

Mad hos Martin!!

Publicerad 2012-11-25 00:13:02 i Allmänt

Halva dagen, eller fram till 18.00 har vi bara slappat.. mysigt faktiskt. Izabella var med hennes faster och Vincent sov, så det blev lugnt och skönt!!:) Inte för jag har jobbiga barn,för det har jag inte! men det kändes som man kunde slappna av... kl 18.00 åkte vi till Martin, och åt mycket god mat:) kommer inte riktigt håg vad det kallades, men man har blandade köttbitar, svamp och plock, sen ett stekbord?::S Ja så steker man sin mat själv:) mumma! efter maten spelade vi plump! jag förlorade! 32 hela poäng och alla andra hade kanske minst 70... kass på sånt!!! Martin nya flickvän var oxå med. Henne gillar jag, hon är faktiskt väldigt mogen! jag tyckte väl faktisk om de flickvänner Martin hade innan, men der var inte riktigt Martin... han valde fel för just honom.. men hon här verkar vara en tjej som Martin inte kan köra med, eller vara elak, för hon har nog fått gå igenom en hel del, så hon har mer erfarenhet och har ett liv med barn redan, så det är ju perfekt! dessutom är hon äldre än Martin oxå... hoppas för hans skull att detta är den rätta! Hoppas han släpper in henne ordentligt nu!!!! Jag har haft riktigt trevligt i kväll!! tack fina.ni!!

puttsa fönster, sjuk:(

Publicerad 2012-11-24 01:38:00 i Allmänt

Jag är jätte sjuk:( fick ta bricanyl i morse för min hosta känndes som den kvävde mig.. Ändå kände jag mig rastlös, så istället för att vila bestämde jag mig för att puttsa fönstren, vilket inte har gjorts på ett år..De bygger ju tunnel i Bjuv och det dammet från grävningarna gjorde  det omöjligt att städa, eftersom det kom igen efter en dag.. Jag torkade av bordet varje dag och ändå, varje dag låg där ett tjockt lager damm..
Det blev ju dock inte bättre än innan.
det blev immigt...:(
Jag har glömt allt från tiden jag var städerska på banken
i hbg..
där lyckades jag alltid med rutorna,
men nu...
känns som man inte kan nått. får vä lära mig på nytt.. ..
Alexander e ute med kusinen.. Vill han ska komma hem.. kan inte sova när han inte e hemma, känner mig inte trygg.. Så jag gick in och hämtade Vincent... nu ska vi nanna... godnatt fina ni:)<3
 
 
 
 
 
 

lussebullar...

Publicerad 2012-11-21 20:11:48 i

mommma!! Jag och Izabella bakar LUSSEBULLAR!!! så så gott:) vi har gjort lussesnäckor oxå, med vaniljkräm i:) mmmmm.. längtar till de är färdiga!!



I dag var jag på FC med Jenny, filippa och Mikki och liella:) det är så kul att träffa dem:) blir alltid lika glad:) och man skrattar så mycket:) love you Girls:).

ha en najs kväll:)

Jul pysslet:)

Publicerad 2012-11-20 20:30:55 i Allmänt

Här kommer lite av jul pysslet, vi gjorde hos Izabellas o Vincets farmor och på familjecentralen:)

Dexter...

Publicerad 2012-11-20 20:12:15 i Allmänt

Jag kanske är orättvis nu, men jag tycker att vissa förtjänar att Dexter kommer ooch tar slut på deras liv. Ja det ska inte vara så, jag vet, men om vi säger Pedifiler, det är ingen sjukdom de har, inte heller någon i deras psyke som gör att de tänder på barn, tyvärr finns det inget botemedel mot dem.. det är ju vad dem känner.. som tillexemper vi gillar vuxna killar, tjejer gillar tjejer, och killar gillar killar.. Jag anser inte att man kan bota en pedofil, inte heller en mördare eller våltäktsman... Finns det bevis nog att de gjort brottet och man har de bevisen 100% säkra tycker jag att det borde finnas en Dexter... Eller bara någon som skrämmer de så mycket att det aldrig händer igen.. Det skulle funnits en superman, eller batman.. Speciellt nu dessa killarna som misshandlade en hund och en gammal tant, där skulle det funnits en hjälte. Var fans alla de folken som brukar vara i helsingborg ? Jag menar det hände ju faktiskt där det finns massa folk i vanliga fall.. Ingen av dem var någon hjälte!! Usch, jag hade lätt hjälpt damen. även om jag oxå hade blivit misshandlad så är jag inte rätt, jag kan iallafall försvara mig bättre än en gammal dam.. Tycker det är sjukt respektlöst VETT OCH ETIKETT!! 
 
ha en bra kväll!! 

familjecentralen:)

Publicerad 2012-11-19 22:39:40 i

i dag var vi på familjecentralen från 9 till 15,45 vi pysslade julklappar:) Vi var där när de hade lunch stängt, för vi var så lugna:) känns avslappnade i hjärnan! slippa tänka på negativa tankar!

I morgon blir det dagis och gympa för Bella:) och då ska jag fortsätta pyssla hemma:) sov gott:)

Alexandra<3

Publicerad 2012-11-18 18:32:05 i

I dag var det fem årsedan du dog:( Det var så konstigt när jag fick veta att du kört av vägen så tänkte jag att det fixar du, du har fixat det förr. men jag hade fel:( visste att något var fel men ville inte tro det..jag saknar dig!:) speciellt då innan du blev tillsammans med Sebbe.. när Christer bodde kvar:) då umgicks vi dag och natt, vi satt i soffan och drack kaffe och rökte och snackade skit:) de var vi bra på:) vi sov även på soffan tillsammans för vi snackade till vi somnade:) och Christer sov ju däruppe:) och dina Haloween fester:) de bästa jag någonsin varit på!!! Ingen gör den bättre än du!!! jag kan fortfarande höra ditt skratt:) och varje gång jag gör något klumpigt så kan jag höra det!! Den tiden var riktigt kul och jag kommer alltid ha den i mitt hjärta!!

skånetrafiken mög

Publicerad 2012-11-18 07:09:21 i

Tycker det är dåligt att inte tågen går tidigare än 8:45 till hbg.. för min skull, skulle de ju gått:) så jag kan jobba och tjäna pengar.. och i dag får jag inte tag i någon, så jag skiter i det tror enkelt! De får bli arga. Jag försökte kolla 118100 efterin teamleaders nummer, hittade det och skickade. Men inte ett svar! dåligt att min ledare att inte svara... fick skicka ett sms till min andra arbetskamrat och säga att jag inte kommer..

Då blir det Izabellas dansskola att åka till istället!:) hon är jätte duktig! är jätte stolt över henne! Inte bara för att hon dansar, utan hon är en riktigt duktig tjej. Jag har verkligen lyckats där! Hon är inte svår att forma:) hon gör allt.. även fast hon blir lite sur, så gör hon alltid vad jag sagt till henne! kanske ändrar sig, men just nu:) nä får väl ta och väcka prinsessan min och åka till stan... ha en bra dag:)

så mycket bättre .

Publicerad 2012-11-17 21:27:15 i

Miss Lee, eller Linda heter hon egentligen:) hon är väldigt duktig på att sjung!! kollar på så mycket bättre på tv 4:) nu är det Magnus ugglas tur att sitta och lyssna på alla fina som sjunger han låtar:) Kul att de har gjord detta programmet:)

Ett program till som jag rekommenderar är Jakten på lycka. med Hanna Hellqvist som programledare:) hon är sjuk rolig:) hon gör min dag! Hon är ju med i morgonpasser i P3:) har ni inte lyssnat så borde ni! Jag kan känna igen mig i henne. Vi får folk att skratta utan att vi försöker:)

I morgon blir det jobb, från 7- 11:) inte för att det är roligt, men det ger pengar i kassan:) och fina saker till barnen:)
Nu är reklamen slut:) ha en bra helg!!:)

Bättre snart..

Publicerad 2012-11-15 22:16:38 i

Dessa tankar är sånna som kommer lite då och då. Det kan ta veckor, månader eller år innan de kommer igen, men även om det inte händer varje dag så vill jag gärna ändå berätta lite om vad som hänt de olyckliga dagarna i mitt liv då han skapade dessa mardrömmar.. Inte för att jag vill att någon ska tycka synd om mig, eller för jag ska få uppmärksamhet, för det kan jag få andra sätt! inte bara heller för min egen skull uran för att jag vill ha förståelse och även berätta för er andra som råkat ut för hemska saker, inte bara samma som mig utan, våld eller annan form av sorg, ni ska inte vara rädda att prata om det.. Jag var det i början, vågade inte prata med någon, kände mig skyldig. kände att allt var mitt eget fel för jag inte sa ifrån. Men efter jag fick hjälp att se den riktiga skurken, och att detta handlar om ett litet barn som inte visste, eller vågade.. vet nu att inte felet låg hos mig! Tänk hur lätt du kan lura ditt eget barn med tomten och tandtroll.. det e inte samma sak men det jag vill komma fram till är att barn är lätt lurade och ger du dem vad de vill ha så kan du få dem att älska dig!!
Jag hade inte HAN när jag var liten.. det var inte föräns jag började bli äldre jag förstod...

nu ska jag försöka sova.. utan mardrömmar!!

sova...

Publicerad 2012-11-14 22:25:23 i Allmänt

Att sova är överskattat! Jag har inte kunnat sova på två nätter nu för mina tankar bara flyger iväg till den kvällen då det hände.. det som inte får hända.. jag blev utnyttjad som barn, av en vuxen gift man! Jag litade på honom och han utnyttjade det, han köpte min kärlek och jag trodde på den! jag var ju bara ett oskyldigt litet barn!! Så här börjar mina värsta mardrömmar, här är mitt liv.
 

Välkommen till min nya blogg!

Publicerad 2012-11-14 21:17:00 i Allmänt

Jag har skapat denna blogg för att jag ska kunna dela med mig till er om mina tankar..inte bara negativa tankar utan oxå possitva! 

Jag hoppas att jag kan även vara ett stöd till fler i min situation.

Denna blogg handlar först om mitt liv som uttsatt. sexuella övergrepp av en nära vän till familjen, en vän som visade sig vara en pedofil...

Om

Min profilbild

Heidi

Försöker att vara en bra mamma till mina två fina barn, Izabella och Vincent. Även en bra sambo till min fina Alexander. Mina intressen är min familj och musik.. sjunger mycket:) jag jobbar i växthus där jag packar ekologiska färska örter, www.swedeponic.se. jag är även där platsombud och skyddsombud.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela