heidikrook.blogg.se

Denna blogg har jag valt att skapa för min egen skull. Jag valde att lösenordsanpassa den för jag inte vet om jag klarar av att världen ska läsa mina innersta tankar än. Det är ändå väldigt känsligt och smått jobbigt att jag låter ett fåtal få chansen att läsa. Det är som en dagbok för att mina tankar jag har ska komma ut, därför kan det bli väldigt rörigt. men det är ju så min hjärna fungerar. Nu har jag valt att våga öppna den för världen. Kanske jag stänger den igen, mmen just nu är detta okej. Har kämpat länge för att inte skämmas och nu är tiden inne!

dina kyssar

Publicerad 2013-10-23 22:15:45 i Allmänt

Jag såg din hals och tänker på att få kyssa den. Den ser oemotståndlig ut och så mjuk huden ser ut. Att få känna den emot mina läppar, att få känna värmen från din kropp, tanken får hela min kropp att skaka. Du är en man som får mig att känna mig svag, jag älskar dig i hemlighet! Hihi jag bara fick tankarna:) blir nog en riktigt bra låt!!!

går vidare!

Publicerad 2013-10-14 14:55:13 i Allmänt

Ja nu försöker jag gå vidare! Brukar misslyckas när det gäller pedofilen, men jag tänker positivt! Ska inte låta han förstöra mina dagar!! Nu har jag varit hos tandläkaren med min tand. Som gick sönder när jag åt polly bilar!! Mooooms men det gick ju fort att laga, så nu sitter jag faktiskt och tar en kaffe på espresso house!! Gotte!! Det bästa med denna dagen är att jag klarade av att gå till tandläkaren helt själv!!! Duktiga flicka!! Nä nu ska jag njuta av mitt kaffe!! Hej hej

jobb

Publicerad 2013-10-10 06:57:26 i Allmänt

Jag har börjat jobba igen och jag tycker det är jobbigt. Det jobbiga är att jag börjat tänka igen, tänka på HAN. Jag vill inte men tankarna bara kommer:( Nu sist tänkte jag inte på vad som hänt, utan på att jag skulle velat se honom i ögonen, när han låg på psyket, och frågar honom hur han kunde ta en oskyldig liten flicka och utnyttja henne så. Bara se hur han reagerar. Berätta att mitt liv förstörs med han i mitt huvud. ; ( blir så arg. ..

Nåja jag ska försöka vara stark!! Jag måste!!

Om

Min profilbild

Heidi

Försöker att vara en bra mamma till mina två fina barn, Izabella och Vincent. Även en bra sambo till min fina Alexander. Mina intressen är min familj och musik.. sjunger mycket:) jag jobbar i växthus där jag packar ekologiska färska örter, www.swedeponic.se. jag är även där platsombud och skyddsombud.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela