heidikrook.blogg.se

Denna blogg har jag valt att skapa för min egen skull. Jag valde att lösenordsanpassa den för jag inte vet om jag klarar av att världen ska läsa mina innersta tankar än. Det är ändå väldigt känsligt och smått jobbigt att jag låter ett fåtal få chansen att läsa. Det är som en dagbok för att mina tankar jag har ska komma ut, därför kan det bli väldigt rörigt. men det är ju så min hjärna fungerar. Nu har jag valt att våga öppna den för världen. Kanske jag stänger den igen, mmen just nu är detta okej. Har kämpat länge för att inte skämmas och nu är tiden inne!

mys

Publicerad 2014-01-21 21:05:17 i Allmänt

Min vän har flyttat till Bjuv med sina två barn och sin man och jag älskar det! Det är så kul att barnen kan leka:) Bra för Izabella att få vara runt folk med annan kultur än vi:)

Jag började med en hel tablett I förgår men blev nervös så jag trappade ner igen till en halv. Töntig jag är! Men är så rädd att jag ska få abstinens när jag ska sluta! Usch lyckopiller ställer till besvär!
Snart är det spa med finaste syster och svåger! Avkoppling. :) nä jag glömde att jag skulle ringa Rose så det får jag göra nu♡ min bästaste Rose♥♡♡ ok bay!

glädje och tankar

Publicerad 2014-01-19 15:24:00 i Allmänt

Jag mår så mycket bättre på så många sätt. Jag har börjat på medicin mot depression. De fungerar bra, men tankar om min pedofil finns kvar än, men jag är gladare och trevligare om mina barn och min omgivning. Innan dessa piller skrek jag ofta mot mina barn, blev så arg direkt, lätt retlig och kunde inte sova. Jag hade en jobbig perriod!.

Jag tänkte börja gräva i det förflutna. Ska försöka få mina skoljournaler, för jag vet att jag pratade med en psykolog om pedofilen men jag vet ju inte vad som sagts och det vill jag veta om jag någonsin ska bli klar med min bok, om mitt liv bland pedofiler.

Över till det jag verkligen är jätte glad över! Den 19 juli 2014 ska min bästa vängifta sig. Jenny heter hon. Vi har växt upp tillsammans och det betyder så mycket för mig att fått förfrågan om att sjunga på hennes bröllop. Inte helt själv, vilket jag är glad för:) Jag sjöng ju helt ensam på min systers bröllop och det gick ju bra men det är mindre nervöst med en röst till:)
Jag ser min själv som en stora syster till henne och moster till hennes flicka♡ hon har ju alltid funnits i mitt liv♥ och våra föräldrar har alltid varit vänner även långt innan oss, från 1970 någon gång:)

Nä nu ska jag dricka något värmade för det e så kallt ute! Brrrr
puss å hej♥♥♥♥♡♡♡

Om

Min profilbild

Heidi

Försöker att vara en bra mamma till mina två fina barn, Izabella och Vincent. Även en bra sambo till min fina Alexander. Mina intressen är min familj och musik.. sjunger mycket:) jag jobbar i växthus där jag packar ekologiska färska örter, www.swedeponic.se. jag är även där platsombud och skyddsombud.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela