heidikrook.blogg.se

Denna blogg har jag valt att skapa för min egen skull. Jag valde att lösenordsanpassa den för jag inte vet om jag klarar av att världen ska läsa mina innersta tankar än. Det är ändå väldigt känsligt och smått jobbigt att jag låter ett fåtal få chansen att läsa. Det är som en dagbok för att mina tankar jag har ska komma ut, därför kan det bli väldigt rörigt. men det är ju så min hjärna fungerar. Nu har jag valt att våga öppna den för världen. Kanske jag stänger den igen, mmen just nu är detta okej. Har kämpat länge för att inte skämmas och nu är tiden inne!

elakheten växer:) längtar till helvetet;)

Publicerad 2013-07-15 22:53:16 i Allmänt

Ja jag ska ju bli härskarinna i Helvete:) ;) så då får man ju pröva på den dära elakheten redan nu;) nä. På riktigt, så försöker jag hela tiden tänka på alla andra, så de inte blir sårade osv, även fast jag inte själv vill så gör jag saker för andra hela tiden! men folk missuppfattar mig oxå, väldigt ofta! som exempel i dag, sa jag till en som låg på mun massage bänk att denna bänka klarar många kilo.. killen är överviktig.. jag tänkte inte att den klarar flera kilo eftersom han låg där, utan jag tänkte allmänt att den är starkare än man tror! ser ni skillnaden i mitt huvud och hur det kan låta fel när det kommer ut! jag är klumpig i mina ordval!! även nu ser allt konstigt ut... hmmmm Jag fyller år på lördag och då blir jag 30! Jag har bestämt mig för en omstart! en färsk start!!:) eftersom jag var singel i söndags så tänkte jag att jag borde starta om med Alexander! så det blir mys:) jag mår lite dåligt i bland, och jag är inne i en sån down period, där HAN spökar mkt i mitt huvud och i mina drömmar... därför blir jag så arg..... så i söndags gjorde jag slut med Alexander..... Men vi är starka och vi hjälper varandra! Nu så ska vi fixa detta oxå!!:) ppuss å godnatt!!:)

sommar, sol och korta...

Publicerad 2013-07-11 15:20:29 i Allmänt

Var ett tag sedan ju! massa skit har hänt som är negativt men även mkt possitivt:) det posditiva är graviditet! någon i min närhet är gravid:) underbart:) Jag har gjort mig av med någon som var negativ och dessutom snackade skit bakom ryggen på mig! Sånna vill inte jag ha i mitt liv inte... Hon hade sagt till någon att hon var 100% säker på att jag var otrogen... Vilken rätt har hon att spekulera i mitt förhållande... Jag lägger mig inte i hennes... Otrohet kommer fram förr eller senare och jag känner mig väldigt trygg, eftersom jag inte har något att dölja för Alex:) Fast jag kan erkänna att jag kanske är för flörtig när jag är berusad, men jag ser alltid till att de vet att jag har man och barn:) har hänt att jag visat foto för vissa, och om de fortfarande är på, så brukar jag säga att jag tycker bara om flickor:) Jag fyller 30 om två veckor... gaaaaah blir gammal kärring juh:) Det kommer bli en underbar dag :) puss å kram

Om

Min profilbild

Heidi

Försöker att vara en bra mamma till mina två fina barn, Izabella och Vincent. Även en bra sambo till min fina Alexander. Mina intressen är min familj och musik.. sjunger mycket:) jag jobbar i växthus där jag packar ekologiska färska örter, www.swedeponic.se. jag är även där platsombud och skyddsombud.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela