heidikrook.blogg.se

Denna blogg har jag valt att skapa för min egen skull. Jag valde att lösenordsanpassa den för jag inte vet om jag klarar av att världen ska läsa mina innersta tankar än. Det är ändå väldigt känsligt och smått jobbigt att jag låter ett fåtal få chansen att läsa. Det är som en dagbok för att mina tankar jag har ska komma ut, därför kan det bli väldigt rörigt. men det är ju så min hjärna fungerar. Nu har jag valt att våga öppna den för världen. Kanske jag stänger den igen, mmen just nu är detta okej. Har kämpat länge för att inte skämmas och nu är tiden inne!

jobba:)

Publicerad 2013-02-28 22:28:31 i Allmänt

Jag har jobbat på Ateljé katrica i Påarp i dag! Alltid lika kul att vara där, och i dag har jag sytt två drägglisar:) till Vincent. Det var inte mycket folk som kom så jag passade på att sy:)
Så här blev dem.. finna tyg va? hehe.. Det roligaste är att jag inte kan sy egentligen.. Jag har aldrig tyckt det var roligt, jag gillade bättre träslöjd i skolan.. Eller jag fick inte gå på syslöjden mer för jag sa, kärring eller fitta till min lärare.. Antagligen gjorde jag det, var väldigt ful i munnen!!! Men jag kommer även ihåg när jag gick i trean att jag sa hora till en fröken där.. Jag kommer väl ihåg det, för vaktmästaren på skolan fick jaga mig, först runt hela kyrkan, och sen skolan och till slut låste jag in mig på toa och då låste han upp utifrån och fick tag i mig.. Drog mig i armen in till rektorn... Stackars dem... Jag kommer inte med undanflykter nu men detan där hade HAN varit på mig och jag vill tro att mina utbrott hade med det att göra... eller hade jag damp!:) och jag var elak vilket fall men jag mådde inte bra kommer jag faktiskt ihåg.... Jag kommer ihåg att jag redan då behövde någon bekräftelse.. Jag ställde ju mig även naken på lärarens skrivbord... Jag och min kompis Sara... Jag kommer ihåg många saker jätte starkt, som om det var igår! Jag vet att jag inte kände mig älskad av mamma. och en gång när hon inte var nykter sa hon att hon egentligen ville jag skulle vara en kille.. Hon önskade att jag inte fanns och att jag istället skulle varit en pojke... Jag älskar min mamma idag men när hon.drack, som hon gjorde ofta och mycket, så kan jag ju inte påstå att jag tyckte om henne.. Så ofta jag fick ta hand om henne, när det egentligen skulle varit tvärtom.. men det kommer jag skriva om längre fram i tiden.. Antingen här, eller i boken jag vill skriva, om mitt liv... vi får se:) jaha godnatt då!! kom och hälsa på i morgon om ni vill.. finns i butiken mellan 12 till 19:) pussåhej

natt, i morgon kommer ny....

Publicerad 2013-02-25 22:51:46 i Allmänt

Åter igen en sömnlös natt med kräk i huvudet.. Massa tankar om alla andra, jag bryr mig för mycket. Jag tänker tex: varför mina så kallade bästa vänner inte finns där mer, vad det är för fel på mig? Eftersom de inte vill ungås mer, jag menar, jag försöker berätta att jag finns här och jag stället alltid upp med vad som helst, men ändå står jag här och saknar dem! Inget initiativ från deras sida får jag... Inte nått, tomt, tomt .. Jag undrar om det är något de stör sig på? Men som riktig vän hoppas jag de berättar det! Eller är jag tråkig! Ja, det är jag nog, har inget körkort och är kass på det mesta!!! Självkänsla och sjäkvförtoende ja! Undrar hur jag ska få mina barn att få det när jag inte har något:( Usch över till nästa sak.. Gnällig folk....Jag har fått allergi mot dem! Usch... kan inte låta bli det, och jag är lika dan.... gnällig!! Usch atjho... Jag får glädjas av att det snart är onsdag, då träffar jag mina milfar:) och de Goa små flickorna:) sen torsdag och fredag, jobbar jag i butiken!! Hoppas ni har tid att komma in en sväng!!:) torsdag från 13- 17 och fredag 13- 19... Mkt fina kläder!!:)
måste ju berätta om föräldraskap utbildningen... Vi kommer få diplom och detta är en riktig kurs.. som egentligen kostar 2000:- men vi får det gratis.. Det handlar om hur barn behöver vår uppfostran för att känna sig trygga och överlevan samhället... Om hur vi kan föra för att inte sopa banan för våra barn, eller att inte vara för hård.. Utan ge dem en chans att lära och ge dem tid!! Detta är riktigt intressant att läsa och lyssna till, för man känner så väl igen sig! Och de säger att det finns inga rätt och fel, att ingen är perfekt, men man kan ta till sig och höra, se hur ens barn är...
nä får väl slå mig till dröms.. Izabella ska ju på dagis i morgon och hon ska vara i tid!! :S godnatt:) possåhaj

körkortet.....

Publicerad 2013-02-24 21:41:43 i Allmänt

Ja i morgon ska jag dra till körskolan och försöka få tif till uppkörning och uppskrivning.. Fixa två körningar till innan jag kör upp oxå!! Vill ha körkortet nu och är jävligt trött på att höra alla tjata på mig!! Det gör mig sjukt irriterad! För mig tar det tid!!! Och jag e lat!! mitt egna fel! Fast jag uppskattar det lite eftersom det gör att jag kämpar...:) Stackars Izabella är jätte sjuk:( hon hostar jätte mkt och är jätte täppt i näsan, hon hade även feber i dag.. Vincent är oxå sjuk men hostar inte lika Mkt som Bella. Har höjt sängarna med böcker för att slemmet ska rinna ner och inte fastna i halsen eller i näsan.. får nog ha henne hemma från dagis på tisdag... sen får vi se... jaha hur har er helg sett ut då? krama

ojoj:) barnen borta...

Publicerad 2013-02-23 22:29:39 i Allmänt

Vi lämnade bort våra barn till deras farmor och farfar så vi kan få sova, eftersom Vincent vaknar hela tiden nu under förkylningen, så kände vi att vi behövde en paus... Saknar mina älsklingar redan, men oooo så skönt det ska bli att få sova ostört!!!:)
I dag åkte vi till väla med min svärmor eftersom hon fyller "26" och hon ville göra nallar, så vi gjorde det. Finns en sån nalle verkstad där.. De blev jätte fina och i min valde jag ha skrattljud, hjärtljud och jag spelade in en sång och satt in... en sång min farmor sjöng för min pappa när han var liten, som han sedan sjöng för mig, som jag nu sjunger för Vincent och Izabella när de ska sova:) Nallen ska Nog Vincent få när Izabella har gjort en egen, men under tiden får Izabella ha den.. Nallen heter Nikita, Noelle! mina två favorit namn...
I morgon ska vi se om vi hittar en grind till trappan, så inte Vincent klättar upp, annars får jag kolla ullared när jag kommer dit!!! Godnatt mina vänner!! love u!

begravning och tupperware...

Publicerad 2013-02-21 21:22:41 i Allmänt

Det var begravning i dag för Ingrid. Det var först lite jobbigt, för jag var liksom inte ledsen, klar det är ledsamt att hon gått bort, men hon var ju gammal och därför kändes det inte alls lika jobbigt som när Alexandra eller Kim gick bort.. De var ju bara 37 - 40 och Ingrid var 86, tror jag.. Men när det var dax för alla att gå upp till kistan började farfar (alexanders) att gråta, jätte mycket, då kunde jag inte hålla tårarna borta, det kom som en synda flod... Tyckte fruktansvärt synd om farfar... Usch Men det var en fin begravning.. Nu är det över! Tupperware partyt med Kitte var bra, hoppas det gav henne något! Jag gillar att ha sånt, inte bara för sakerna utan folket! Men riktigt kul att ha kitte som säljare jag ger henne en riktigt stor applåd! För att komma hit och säkja, när folket är så prat glada och massa ungar!!! Hon gjorde ett bra jobb! Kitte, du borde ha en resväska så du slipper bära!!:) kul att så många kom ändå... fick ett x antal avbokningar så bra att jag bjöd många... :) I morgon blir det mysdag, ska vara hemma från jobb för Vincent är sjuk och jag oxå snorig och så... Men mest för Vincents skull:) Vill inte lämna bort mina.barn när de e sjuka för jag själv, när jag var liten, ville jag ha min mamma när jag var sjuk... Mammor är bäst när man e sjuk och pappor är bäst när mammor säger nej eller man behöver pengar:) hihi:) nä.. nu e det sängen!!! pyssåhej!!!

snor:::(((

Publicerad 2013-02-19 22:26:56 i Allmänt

vi e lite snoriga, jag och Vincent... Men vi e ju inte sjuka... och jag hoppas det inte blir värre.. äter c- vitamin och lite vitlök... I dag har vi inte gjort något, bara suttit i soffan och myst!!! :) och när Alexander kom hem åkte vi till familia och åt på grafitti.. Jag gillar servicen de har där.. Väldigt trevliga allihopa! Efter gick vi till espresso house och fikade:) moooms... I morgon blir det babycafe och sen familia, fast jag kanske måste gå till doktorn med Vincent, han gör som sist han var förkyld, hostar, slutar andas och kräks.. Får slå honom i ryggen när jag lutar honom fram... vet inte om han är svullen i halsen eller vad det är, som gör att han sätter i halsen... Men det är obehagligt...... Så får se hur han är i natt, får ta bellas madrass och lägga den på golvet hos Vincent... Izabella har ju lov nu och får inte vara på förskolan, så i natt sover hon hos sin faster:) kul för Izabella att få vara borta från mig .och bara få ensamtid med sin faster... Nä nu får jag gå och sova... puss å godnatt!!!!:)

Tönt, nörd och fisförnäma människa!!

Publicerad 2013-02-18 21:56:41 i Allmänt

Vissa är allt bra dumma i huvudet, och tyvärr finns en sådan i min omgivning.. Det bästa är då att jag inte behöver umgås med denna sak, men jag träffat den tyvärr varje vecka pga den går till samma ställe som mig... Inte med mig!!! Ja jag stör mig fruktansvärt mkt, tror att den är bäst på allt... eh fuck. off!!! Denna skulle kanske se sig om i spegeln... dumma, dumma människa... I morgon ska jag göra fler körskole prov och nästa vecka ska jag åka till.körskolan och försöka få en tid till uppkörning och uppskrivning... Vill ha detta nu... Sen på Onsdag är det tjejerna som kommer:) sen efter blir det familia...:) Mys... på Lördag ska jag göra nallar på väla med svärmor, för hon fyller år!!:) kul!!:) Fastlagsfest!!!

vinnepinne och bellafjälla:)

Publicerad 2013-02-17 21:56:58 i Allmänt

igår när jag skulle sminka mig, inför bio.besöket med Denize, så ville Izabella oxå sminka sig.. Ja det tillåter jag henne att göra, när hon är hemma och när vi ska på stor fest!! Då brukar jag sminka henne, men när hin är hemma får hon själv leka med det:) Men jag är en sån mamma som faktiskt tänker ge henne ett par rosa slinger i håret när hon fyller 5 år.. Men jag vill inte att hon börjar med smink ute för jag tycker att hon är förliten.. Och jag vill inte göra henne större än hon är... Men så här fina blev vi!!
Vincent han var riktigt snäll och mysig hela dagen i fredags, så det var nästan jobbig att åka ifrån honom.. men ibland behöver även jag komma bort från dessa fina barn och den fina man!! :) så här fick jag honom på bild!:)
Bion var kul.. Kul att bara vara moster!!:) och Denize är rolig!!! Mysigt att kunna gå på vuxen bio med henne... Vi såg Ego.. den var faktiskt båda bra och rolig! kanske är så set går till, eller ofta, man väljer ofta utifrån hur personen ser ut och inte hur det är på insidan... Oftast är sånna ytliga killar, dumma i skallen!!:( men här e vi, vi är både snygga och snälla!!:) in och ut!!!
. får säga godnatt nu! pyssåhej

Mys med vänner..

Publicerad 2013-02-15 23:26:17 i Allmänt

I dag var det stress... Jag hade behövt få sovit i går natt...:( för i dag på jobb, var katastrof! Jag var så trött... Jag slutade två, men hann inte vila:( När jag kom hem började jag städa, fixa köttfärslimpan .. Potatisen tog Alexander när han kom hem och jag fortsatte med städandet! Blev nöjd och det blev fint.. Så klart kom Mikki i tid!!! så jag fick stressa på med kläderna och duka fram...Maten blev godkänd!! yeeeayyyy !!!! Usch så trött jag e..... Awe håg busade med pippi och liella bus:) som de gillar mug nu!!!! Jag e bäst!!! berättar mer i morgon!!! godnatt

ljusfestival!!

Publicerad 2013-02-14 20:56:00 i Allmänt

Oh så fint det var nere i Helsingborg.. Massa olika ljusshower och olika färger på ljus... Hela södergatan hängde ljusen över en när man gick, som en fin stjärnhimmel... Första gången jag varit på sånt! Izabella tyckte oxå det var fint! I morgon blir det fin middag med fina vänner! Det blir köttfärslimpa med brunsås, potatis och god sallat! Till efterätt, blir det mjölkchoklad pannacotta!! mooommma:) Borde kanske ha någon förrätt... Vi får se om det hinns:)
I I alla hjärtansdag fick jag choklad och jordgubbar av min fina gubbe! vad fick ni? pussåhej

Nu kommer jag....

Publicerad 2013-02-13 22:02:06 i Allmänt

Fy helvete, mina arma armar:) hur ska jag kunna lyfta min son i morgon? kan ju knappt lyfta luren... Ja boxningen var väldigt rolig. Men det var mer boxning kombinerat med sparkar!!! tufft.. Vi fick även föra.massa armhävningar och puchups... SVETTIGT!!! När vi var klara, efter en timmes träning, skakade mina armar av mjölksyra och trötthet... Awe stackars mig i morgon!, Men jag vill ju bli stark, så su får jag ju lida!!:) Nu behöver jag bara ett schema hur och när och vad jag ska äta:) Jag ska kunna gå på stranden med mina ungar och känna mig som en riktigt het mamma!!!:) :) och sen vill jag fixa brösten!! Så efter min 30 årsdag ska jag börja spara!!! I morgon åker vi till ljusfestivalen i Helsingborg och kollar.. Med Mikki + famil och Nina + familj:) åka bli mys:) Har faktiskt aldrig sett det!!:) Nä nu får jag släcka ögonlocken och sova!!!:) godnatt på er då!!! pussåhej

snygga prästen i Bjuv!!!

Publicerad 2013-02-12 20:45:45 i Allmänt

Hehe Jag skulle kunna bli kristen och gå i kyrkan ofta, för denna präst vi har i Bjuv är snygg... Han är 27 år, har piersing i tunga och öronen, och pratat inte bara om gud och Jesus! Intresseant att lyssna på! Nä Alex har inte lösenordet så han kommer inte läsa detta!!! och om du råkar veta, så är det ändå bara dig jag vill ha!! men man får tycka folk är snygga!!!!!:) Jag hittade gamla bilder på min barndomsvän som jag umgås med än i dag! Jenny heter hon och det är hon som är mamma till Pippi" Filippa. som hon egentligen heter:)
det är Izabella hon håller här:) och här är när vi är små!:)

snygga prästen i Bjuv!!!

Publicerad 2013-02-12 20:45:25 i Allmänt

Hehe Jag skulle kunna bli kristen och gå i kyrkan ofta, för denna präst vi har i Bjuv är snygg... Han är 27 år, har piersing i tunga och öronen, och pratat inte bara om gud och Jesus! Intresseant att lyssna på! Nä Alex har inte lösenordet så han kommer inte läsa detta!!! och om du råkar veta, så är det ändå bara dig jag vill ha!! men man får tycka folk är snygga!!!!!:) Jag hittade gamla bilder på min barndomsvän som jag umgås med än i dag! Jenny heter hon och det är hon som är mamma till Pippi" Filippa. som hon egentligen heter:)
det är Izabella hon håller här:) och här är när vi är små!:)

kärlek till sina barn...

Publicerad 2013-02-10 23:15:34 i Allmänt

När jag bara hade Izabella, så kände jag att jag skulle inte kunna älska ett till barn lika mycket som henne. Jag tyckte att jag redan hade det vackraste barnet jag kunnat få, och så snäll att ha hand om! Hon var perfekt! Är fortfarande så klart! Jag blev gravid igen och fick lite panik över dessa tankar... Men när han kom ut, eller när jag väl tog in honom i mitt hjärtat, då visste jag att man visst kan älska fler! och han är så fin och vacker! precis som Izabella. Det bästa är ju att hon är min prinsessa och han är min prins! jag kan säga att jag har världens finaste dotter och världens finaste pojke:)<3 Det går så sjukt snabb bara:( men.men, sånt t det ju!!:)
Här e "Pippi" och "Vinnie"

Irritation....

Publicerad 2013-02-10 15:51:07 i Allmänt

Jag kan bli väldigt irriterad på folk som skiftar karaktär.. Jag menar att ena dagen blir personen i fråga jätte sur och elak mot folk, sen helt plötsligt är den snäll och kärvänlig.... så jävla sjukt... Låter tramsigt , men jag blir faktiskt irriterad av detta.. Ska personen först vara elak, sen plötsligt blir glad och tycka man ska vara glad... hmmmm konstigt.. Planerar min 30 års fest lite... kommer bli skit kul! ska ha tema och det ska vara cocktail party, så man kan välja 50 tals klänning eller vanlig Marilyn Monroe klänning:) tänkte börja handla lite smått redan nu... Kassler och pasta iallafall!:) så fort kasslern blir billig... hörs senare!!!:)

fysisk ansträngning...

Publicerad 2013-02-09 22:51:26 i Allmänt

så här såg jag ut efter jag gymmat i dag, röd om kinderna av ansträngning:) Det var gott efter, och jag kände mig duktig! ska träna lite i morgon oxå.. Man kan ju i allafall gå dit och motionerar på bandet... Jag har ju kort för det!!!:) jag ska fan ta före och efter bilder... Jag ska bli muskellös nu! Snygga muskler till sommaren!!! :) men jag behöver ett mat schema!!! jag suger på att äta rätt och bra mat, vill ha ett schema där det står vad jag ska äta om dagen i veckan!!!:) lättare att handla in oxå... Men jag behöver någon som gör ett till mig, mat schema, någon som har bra tips??? I morgon blir det jobb sen efter det blir det ljusfesrfestival tror jag... Har aldrig varit på det!!! ska ta foto så ni får se:) godnatt!:) <3 pussåhej

50-talet

Publicerad 2013-02-09 00:09:00 i Allmänt

Jag hade lätt kunnat leva på 50-talet med de fina kläderna de hade:) saknar min klänning jag hade förra sommaren! synd jag sålde den.... denna klänning hade jag kunnat tänka mig, med undertjol!!!!! tyvärr finns det inte till denna, men jag ger inte upp!!!
Min gamla klänning som jag köpte ny på tradera var underbar!!! saknar.... får köpa en ny nu snart:) puss å godnatt!!!

fredag...

Publicerad 2013-02-07 22:20:13 i Allmänt

Ja i morgon är det dax igen för jobb, ska faktiskt bli skönt att vara borta från hemmet ett tag!!! Det som jag stör mig på bara att vi har bara en pause mellan kvart i tolv till kvart över.. känns jobbigt med fyra timmars pass, speciellt ett sånt tungt jobb vi har... Men, men snart är det slut för ett tag!!! Tänkte fråga om jag kan jobba oftare i en månad. kanske tisdag, fredagar och söndagar.. Behöver till min fest.... tänkte handla pasta i morgon, om det finns något billigt:) Får gå till Vincent, för han vaknade nu!!! Godnatt mina fina:) puss å hej!!!

Erikslund bra eller dåligt???

Publicerad 2013-02-05 23:13:00 i Allmänt

Nu är jag hemma, med träningsvärk i benen och rumpan! ajaj å Ah:) hehe men oh så kul vi hade!!! Vi började, när vi kom dit, att äta frukostbufè, massa olika frukost mat att välja mellan! Det var riktigt gott!! MEN apelsinjuicen smakade inte något... usxh, den var inte fin den! :):P Efter frukosten gick vi direkt in till gymmet och tränade i ca 45 minuter. Inne i gymmet var där en instruktör som rättade Mikki. efter han pratat ett tag sa hon att hennes syster var PT och hennes man var bodybuilder, vilket är sant, men han instuktören sa att både mikkis man och systern gjorde helt fel och att han instruktören hade gått i skola och läst på hur man skulle träna... haha nu kommer det roliga, han var inte i form över huvudtaget, han hade inte en ändå muskel som poppade ut.. Han var pinnsmal med spagetti armar och såagettiben! Vi gick och bubblade och fick våra behandlingar och vid halv tolv kom det en äldre dam, eller en jävla kärring med näsan i vädret och oförskämt beteende, ner i poolen där vi tre satt och pratade. Efter en ca 2 minuter säger hon: Njuter inte ni? . jo, sa vi! -jaha då borde ni knipa igen munnarna för det ända jag hör är prat... Mikki blev irriterand och sa till henne att man faktiskt fick lov att prata här, då sa denna dam. Nej, det får man inte, sen sa Mikki att hade du inte satt igång bubblorna hade vi pratat tystare!! Vi snackade ändå men med mindre bokstäver... Hur kan man göra så, jag menar man kan inte bara anta att folk ska vara tysta på ett spa. idiot!!!! Usch i allafall.. vid kvart över tolv vinterbadade vi, först bastu, sendan iskallt vatten i en speciell pool i järn.. sen bastun igen.. sen gick vi och duscha och åt mat!! god fisk med potatis och hollandärsås..:) Momms blir ju hungrig igen... Nä nnu är jag jätte trött! Erikslund ger jag 7* av 10 utsikikten kunde varit bättre och bättre dricka och frukt, kanske fler bubbelpooler:) puss å hej!:)<3

spa mys med mammorna:)

Publicerad 2013-02-05 07:31:53 i Allmänt

I dag åker vi på spa. Jag, Jenny och Mikki! Vi alla tre behöver en mys stund utan barn och män!!! Vi ska på Hotel Erikslund vid Ängelholm, riktigt fint pris! Frukostbufe, fritillgång till gym och bubbelpool, 25 min behandling och sen lunchbufè.. för ca 650! väl värt tror jag! Jag har aldrig varit där förr, så jag vet ju inte om det är prisvärt än, men när jag vet ska jag uppdatera bloggen igen:) Möjligtvis i kväll:) Igår tränade jag och Mikki, eller vi var på cirkelpass! puuuh, vad jag har träningsvärk!! Men cirkelpasset är riktigt bra, för jag kan inte bara gå och träna så... Jag gör det inte, så för mig är det bäst med pass, då måste jag gå.. Och man döööör nästan:) Vi ska ju träna i säg med:) Det känns bra att ha träningsvärk mest för der känns som man blir starkare av det! Det är ju för musklerna byggs upp mer... Jag hoppas att ni får en lika underbar dag som mig!!!:) puss å hej!!!:)

amen va fan!!!!

Publicerad 2013-02-03 23:18:32 i Allmänt

Vad händer med mig??? varför kam jag inte bara slappna av och sova? jag har nu hållt på så här i flera dagar!!! jag tänker dör mycket och det kommer att sluta med att jag kommer drömma en riktig mardröm !!! Usch. Usch!!!! Jag kollar runt lite för att inte tänka, på kläder till Vincent, men allt e så dyrt:( I morgon ska jag hem till en vän och kolla om hon har något:) 10krplagget!:) ska försöka blunda nu:) godnatt:)

jodåsåatte

Publicerad 2013-02-01 22:29:27 i Allmänt

Fy fan vad trött jag är! Har varit kul att jobba på katrica i dag, även om jag inte var själv länge, så var det kul. Det som är mest spännande är att man inte vet vem som kommer in genom dörrarna och vill handla:) Jag hoppas att få göra om det snart igen!:) Det andra jobbet är jag väldigt missnöjd med, jag trivs inte alls!!!:( Jag känner mig väldigt ofta kränkt! Av min teamleader, och så ska det inte vara.. Det är tråkigt verkligen att känna så. Jag vågar knappt säga något.. Få fan se till att tå körkortet, jag är så nära nu ju!!!:) sen blir det att söka jobb!!! tror jag kommer söka på familia, kanske börja plugga:) Undersköterska? eller någon som hjälper barn som blivit utsatt för pedofiler! Det hade varit ett riktigt bra jobb! Jag vet ju exakt vad de går igenom!! Vi får väl se:) Det är så svårt att veta vad jag ska göra:) Jag hoppas ju mest på att bli rik genom att vinna pengar eller något, så jag slipper jpbba.. Inte helt men kanske bara jobba 50%:) nais:) drömma kan man ju, det lär aldrig hända!:) Vad hade ni gjort om ni hade vunnit massa pengar?? godnatt pussåhej!:)

Om

Min profilbild

Heidi

Försöker att vara en bra mamma till mina två fina barn, Izabella och Vincent. Även en bra sambo till min fina Alexander. Mina intressen är min familj och musik.. sjunger mycket:) jag jobbar i växthus där jag packar ekologiska färska örter, www.swedeponic.se. jag är även där platsombud och skyddsombud.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela