heidikrook.blogg.se

Denna blogg har jag valt att skapa för min egen skull. Jag valde att lösenordsanpassa den för jag inte vet om jag klarar av att världen ska läsa mina innersta tankar än. Det är ändå väldigt känsligt och smått jobbigt att jag låter ett fåtal få chansen att läsa. Det är som en dagbok för att mina tankar jag har ska komma ut, därför kan det bli väldigt rörigt. men det är ju så min hjärna fungerar. Nu har jag valt att våga öppna den för världen. Kanske jag stänger den igen, mmen just nu är detta okej. Har kämpat länge för att inte skämmas och nu är tiden inne!

Det är svårt....

Publicerad 2012-12-19 21:37:39 i Allmänt

Det är riktigt svårt att skriva med denna mobilen! Det går inte alls lika bra som med andra. Så ni får stå ut tills jag får den igen! Jag skriver alltid när jag krypt ner i sängen.... har bäst tid då! :)Jag är riktigt glad över att få umgås med min barndoms vän, och jag är glad vi fick barn samma tidpunkt! Så de kan få växa upp tillsammans!! Detta ska jag inte sumpa! !! Godnatt fina vänner! Puss å hej! !!

Riktig kul julfest och ångest dagen efter!!!

Publicerad 2012-12-16 19:48:27 i Allmänt

I Fredags var vi på vallmans på julfest.. ingen riktig julmat, men det var nog gott! nog är för att man fick MYCKET gratis dricka och då hann jag inte äta:) måste ju dricka om det nu e gratis;) tsss.. I alla fall så rökte jag:( jag som typ hatar när folk är fulla och röker för det är en onödig grej ju!! oh dum i huet!! Efter gick vi till HARRYS så klart, där jag har blivit "kändis" men det är kul och jag gillar harrys... Jag dansade från 10ca till 2.30 ca... trött i kroppen!!! sen blev jag jätte trött och ville hem!! Tur jag hade min systers sköna skor på mig, med kilklack... I lördags fick jag dödsångest.. Jag var på möhippa för en cancer sjuk tjej. Gitt heter hon. Vi började prata om hennes sjukdom och tillslut satt vi alla och tjöt! usch vad den är hemsk! borde utrotas!:( hon här började att få bröst cancer som hon opererade bort, och fick strålning och cellgift.. det var borta, sen hittade dem i magen, sen i lungorna sen i huvudet och nu i livmodern eller i där någonstans.. Jag blir bara så ledsen för hon har två barn och de har fått växa upp med att hon varit sjuk:( de är inte kanske mer än 10 år den älsta tror jag...:( usch , då började jag tänka på hur jag hade fixat och ha det så. tyvärr tror jag inte jag hade fixat det så bra som hon! Hon är stark, verkligen!!! Hoppas allt går bra!!! <3<3<3<3<3 Det kan ta tid innan jag kan skriva ofta igen, eftersom jag lämnat in mit HTC mögtelefon igen!!! samma fel som de andra två gångerna!! stänger av sig när jag pratar, facebookar eller fotograferar!! hoppas den nu blir bra!! Till nästa gång! Puss å hej!!!

världens undergång....

Publicerad 2012-12-12 22:50:59 i Allmänt

Många tror det är världens undergång i natt, men det får fan vänta, jag har planer i morgon.. Jag ska kolla på Bella när hon går Lucia och det vill jag fan inte missa!!!! Sen efter är det mys med tjejerna i stan:) shoppa julklappar:) Nä den dära undergången tror jag inte på. Och vilket fall är det inte lönt att gå runt och vara rädd, det händer när det händer och vi kan inte skydda oss eller göra något åt den. Jag bara hoppas jag är med min familj!!!:) får jag dö med dem hos mig så är det helt okej!! Men det är ju bara en kalender som börjar om.. En Majaindians kalender!! och vår kalender börjat ju om vart enda år!!! Jag tror att jorden inte går under, utan mänskligheten... Så som vi lever i dag! Macdonalds mat, avgaser, cancer, kol, hiv u name it!!!! tyvärr blir vi inte mkt bättre på att bevara miljön heller.... vi försurar den med gamla bilar utan katalysater och båtar som släpper farligt avfall i hav och sjöar.. Nä jorden håller sig vid liv och om inte..... bye :)<3

Mys babycafe:)

Publicerad 2012-12-11 23:09:52 i Allmänt

När jag gick upp i morse, bestämde jag mig för att, efter jag lämnat Izabella ska jag och Vincent gå och leta efter Izabellas vante hon tappade igår:) Det slutade med att vi tog en låååång promenad på en timme!!!! Vi hittade inte vanten, men det var en härlig promenad! och Vincent sov hela vägen:) Vid två, hämtade vi Izabella och hennes två vänner, Adelin och Jennifer:) Det är lite jobbigt, men väldigt kul att ha ansvar för tre barn och en bebis.. puh svettigt!!:) Vi skulle gjort pannkakor men jag hade så klart inga ägg... Har pratat med K jätte länge i telefon om kärlelsbekymmer:( hoppas allt går fint för honom, han är en mkt fin vän, han kommer alltid finnas i en speciell plats där inne:) precis som alla mina vänner:) Alexander har varit i väg hela kvällen och hjälpt D.. först sen hjälpte han S:) så jag passade på att glo på gossip Girl och Dexter!!!:) I morgon blir det mys på babycafet med fina vännen:) Nu får jag försöka sova så jag orkar i morgon! ps. Jag blir Svar och Rödhårig:) tssss:) kram å puss å hej!:)

palla!!!!

Publicerad 2012-12-10 21:00:18 i Allmänt

I morse gick vi till familjecentralen och trodde det var julfest... Det är inte förens nästa jävla vecka!! ooooh jag som var så stressad i morse! sen åkte vi till Mörarp och åkte pulka med Denize och Benjamin! jätte kul:) man få känna sig som ett barn igen:) riktigt kul!!! Jag har varit trött och irriterad hela dagen! borde gå och sova nu! och när jag kom hem och slappnade av så var det som man flöt iväg!!! Jag hörde Patrik Sjöberg och tänkte på peddon... Han har oxå råkat ut för en pedofil när han var liten, och när jag hörde hans namn kom minnena som en långsam film i hjärnan!! tue jag har fina Alex vid min sida!!!! nä nu blir det sängen!! i morgon ska vi gå till dagis ju!!!:) godnatt! puss å hej!!!!:)

träningsvärk

Publicerad 2012-12-09 23:35:07 i Allmänt

Vi spelade badminton i dag, och jag gjorde lite magövningar... Jag börjar känna det nu!! tänkte hinna göra lite zumba i morgon bitti, innan det blir öppna förskolan... Tänkte gå upp kl sex och börja.. Vi ska vara på öppna kl nio, så jag har lite tid på mig!!:) jag vill visa min arbetskamrat att jag kan få snyggare mage än henne, så nu är det en tävling.. Hon är riktigt fin form för att vara 40 år! Men jag är ju bara 20+ så jag kommer få snyggare former:) Hehe...:) ja jag har kasst självförtroende och självkänslan. Ja den är sämst! men när jag e full, tyvärr, känner jag mig snyggast i världen!!:) på tal om fylla.. Snart e det fredag!!! och då ska vi ut med jobb!!! jag ska ha denna fina klänning, men kan man ha stövlar till den? eller typ sånna platå liknande pumps?
Vi ska vara på walmans!:) ska bli riktigt kul! vårt jobb brukar oftast fixa sånt billigt skitställe! typ båten eller en pub! så bra att de har valt detta! jag har gett förslag om detta många år, men nu har vi äntligen fått en bra högsta chef!!!:) Han är bäst! lyssnar på vad man har och säga!:) nu ska jag sova!!!:) natti natti:) oh en sak till! när jag var liten, brukade pappa sjunga för mig när jag skulle sova, här e texten!: " min båt den är så liten, och havet är så stort. och Jesus han håller min hand. han styrde ju båten, och det gick så bra. Resan till himmelens land" jag är inte ett dugg kristen men det är fin ändå! brukar sjunga den för Bella och Vincent!<3 natti!!!!!:)

snö, snö...

Publicerad 2012-12-09 14:14:00 i Allmänt

Det är hel underbart med snö, men inte när man ska på kalas! Det snöar så mkt så vi inte vågar köra... tråkigt för jag hade sååå gärna velat träffa Nina !! Det var så länge sedan! Igår var vi och tvättade upp alla våra kläder i en tvättstuga i lägenhet!!! Riktigt skönt att bli av med all tvätt. man hinner fan inte tvätta lika ofta... Plus att jag prioriterar faktiskt barnen först!! På kvällen lämnade vi bort barnen och kollade på falk filmerna:) Riktigt bra, faktiskt!!! käkade godis sen var vi så trötta att vi gick och lade oss!! Man borde passa på att mysa när barnen är borta, men man är ju så trött alltid! Nä nu ska jag städa! ha en bra snö dag!!!!:)

katrica:)<3

Publicerad 2012-12-07 22:18:10 i Allmänt

Jag har drömt länge att få stå i butiken katrica. Det är ju min kusin Katarina och min syster Erica som äger den:) Och i bland jobbar min kusin( kusinbarn, katarinas ena flicka där) och i dag var det min tur! Äntligen fick.man vara snygg och det viktigaste, träffa kunder och sälja:) Detta var faktiskt riktigt kul och något jag lätt hade kunnat jobba med i framtiden! ska faktiskt försöka söka ett liknande jobb efter körkortet!! Körkortet ja, Usch vad det är jobbigt... Jag vet inte vad det är men jag tror att min största rädsla med detta är att kugga... att behöva skämmas för man inte klarar det! Usch... panikkänsla!! jobbat i dag på vanliga jobb oxå, vilket var oxå riktigt kul:) Hade snöbolls krig med killarna och fick tjejerna att skratta så de höll.på att kissa i byxorna:) haha.. De sa att det är så kul att jobba när jag är de är, för jag livar upp och får tiden att gå snabbt:) aaawe fina arbetskamrater:) Jag älskar att få folk att skratta (även fast jah i bland inte vet om att jag var rolig) Jaha, i morgon ska vi tvätta kläder !!!!:) sen blir det fodue hemma med bara Alex<3 kärlek<3 godnatt fina ni<3

julklappar och god glögg!! mysigt men...

Publicerad 2012-12-06 14:59:28 i Allmänt

Jag sitter och packar in paket. helt plötsligt från ingenstans dyker den jävla pedofilen upp i hjärnan... utan att tänka på något negativt då bara helt plötsligt pang!! Fick bilden av när jag fick sova över där för mina föräldrar hade bråkat och mamma fick åka till sjukhuset... De hade druckit , som de gjorde varje helg, de bråkade om något och jag hörde mamma skrika, JAG SKA DÖDA DIG DIN JÄVEL!!! jag sprang ner och såg mamma med en kniv i handen.. Pappa hade en kudde i handen och slog henne med den så hon trillade och svimmade... sånt var faktiskt inte ovanligt tyvär, att de bråkade så intensivt och ofta!!! Inget mer hände met än med mig, på natten när han trodde jag sov, jag sov aldrig när jag var tvungen att stanna där! Detta var den sista gången han gjorde det! Jag var faktiskt ganska gammal, tror jag var 9.. Jag var förtfarande för rädd för att svika någon.. var fortfarande för rädd att pappa skulle välja att inte tro mig, eller att han oxå skylle klandra mig... Så som jag själv gjorde. Jag hade intalat mig själv så länge att det var mitt eget fel, att jag förtjänade detta.. För jag inte vågade säga ifrån! fega jävla unge, tänkte jag ofta!!! dagen efter satt han och kollade på femte elementet och när jag kom så sa han att jah skulle sitta hos honom och titta, jag gjorde det och kände att han fick stånd mot mig... turen var på min sida då en bil kom förbi!! Mina föräldrar!!!!!! jag sprang hem och blev så glad för mamma mådde bra! ingen skada skedd!!! Jag sov aldrig mer där!! Gången efter de bråkade så intensivt att de nästan slogs ringe jag min kusin som kom och hämtade mig! Detta var sista gången han tog på min kisse!! Sista gången han tog på mig, hade jag fått bröst, jag minns det så väl.. De festade hos oss. De var fulla och av någon anledning satte han sig i köket, jag hade en kompis till mig där, vår granne längre bort i gatan.. jag skulle gå in och hämta något i kylen och på vägen dit drog han mig i armen och höll fast mig och tog mig på brösten! Han jag umgicks med kom in i köket och såg det, då vågade jag säga sluta, för första gången! och jag slog till honom på kinden och sprang där ifrån! .. efter jag berättat för mina föräldrar , har han erkänt för dem! Mamma, jag skriver inte detta för att skada dig och pappa på något sätt, men jag måste få skriva om det eller prata, men jag föredrar att skriva!! Jag älskar er! och mamma, jag är så stolt över att du inte dricker mer! jag älskar dig från månen tillbaks!:)<3

julpyssel.. nä tycker jag inte!!! syslöjd!!!

Publicerad 2012-12-04 19:50:49 i Allmänt

Igår kväll var jag på familjecentralen och skulle julpyssla, eller trodde jag, för det stöd på en lapp att det var pyssel, men det var sy pyssel!!! Aaaaa jag suger på att sy!!! så mycket att det blev så här!
och det skulle bli en pepparkaka!:) jaja jag gjorde mitt bästa! Och jag gav inte upp! Hehe:) i dag åkte jag pullka med, Rose ,Melvin, Izabella och Vincent :) riktigt kul faktiskt:) Vill ut och åka nu utan barn men ingen vill följa med mig:( kanske övertalat Kim:) hoppas, hoppas:) ska iallafall åka i morgon igen med Ellinore ,Marlene, Izabella och hennes kompis Malte:) men först är det babycafe med fina vännerna Jenny med Filippa, Mikki med Liella och Rose med Melvin!!!!:) Det är faktiskt väldigt mysigt där nere!!! Och Anna-Maria som håller i det är riktigt duktig med barn! Alla barn älskar henne!!!:) Just det, igår var vi på brio i Osby. kollade på tomteverkstaden och hälsade på tomten:) det var fint!!!

vilken jävla skitstövell!!!

Publicerad 2012-12-02 22:21:00 i Allmänt

I dag var vi i Helsingborg på julskyltning:) Det var riktigt kallt, men jätte kul:) Det var kul att träffa S&s igen:)<3 aldrig att jag ska vara dum igen!!! mot henne iallafall:) Jag och Izabella gick in till tomten två gånger:) och vi och åt på MAX efteråt:) Ja just det. Jag har ju köpt fina rosa skor till Bella, från h&m, med mysigt ull i, MEN de klarar inte kyla eller snö!!!? det är ju för fan Kängor!! h&m suger på sådana skor!!! Jag har nu köpt riktiga Kavat kängor!! så dessa ska väl ändå hon inte frysa i, eller bli våt om tårna:)! över till jobb! Det är jätte tråkigt för någon snackar så mkt skit om mig till chefen, denna någon har gått in på fb och snokat och sen sprungit direkt och skvallrat till chefen!!! så jävla långt, och fegt att inte komma till mig direkt! Vad vill denna få ut av det? Jag.menar inget har hänt, jag jobbar än och min chef har inte sagt något till mig! inte om de saker denna har skvallrat om! så nu har jag tagit bort nästan alla från jobb och låst så han inte kommer in på.min sida utan att be om vänskap! I morgon blir det brio i Osby så godnatt!!:)<3

aaaaa julskylltning!!

Publicerad 2012-12-01 22:30:32 i Allmänt

Jobba i morgon, sen till Rose pose:) sen till fina Ronja och Rochelle och fira med klappar för de har fyllt år:) snacka lite och sen på kvällen träffa S&S på julskylltningen i Helsingborg! vi skulle egentligen gått i Bjuv men de e dötrisst här, händer inget!!! S&S har förlovat sig:) grattis fina vänner!!:)<3 hoppas er kärlek varar förevigt!<3 från nått possitivt till någon negativt! Den här 17 åringen som misshandlade 63 åriga gubbfan som hade våldtagit 17åringens lillasyster, som var i förskoleåldern ... hmmm jävla pedofil fan!! helt jävla rätt! bara synd 17 åringen åkte fast!!! Men jag ska vara en god människa, jag ska hjälpa killen med pengar så han kan betala skadeståndet!! Här än artiklen med uppgifter !!! 17-åring misshandlade 63-åring som våldtagit hans lillasyster En 17-årig pojke har dömts sedan han misshandlat en 63-årig man som våldtagit hans lillasyster i dagisåldern. Realisten.se har dragit igång en insamling för att hjälpa pojken med det skadestånd han dömts till att betala för att ha slagit den man som våldtagit hans lillasyster. En 17-årig svensk pojke har dömts till 35 timmars ungdomstjänst för misshandel. Den han misshandlade är 63-årige Sten Pedro Persson som tidigare dömts till fängelse i två år och sex månader sedan han våldtagit 17-åringens lillasyster, som då gick på dagis. Den lilla flickan påträffades för några år sedan hemma i Sten Perssons bostad. Han var berusad och även om de bodde i samma område hade flickan ingen anledning att befinna sig hemma hos den betydligt äldre grannen. Flickan berättade om hur Sten Persson förgripit sig på henne sexuellt. En närmare undersökning visade bland annat att snus med Sten Perssons DNA påträffades i flickans trosor. Sten Persson dömdes av Östersunds tingsrätt till fängelse i två år och sex månader för våldtäkt mot barn, en dom som senare fastställdes av Hovrätten för nedre Norrland. Den 1 september i år stötte flickans storebror på Sten Persson på Vålådalsgränd i Östersund. Pojken har berättat att han blev rasande när han såg den man som våldtog hans lillasyster. Han gick fram och frågade ”Känner du igen mig? Du har våldtagit min syster”. Sedan utdelade han ett antal slag i Sten Perssons ansikte varpå pedofilen föll till marken. Förutom 35 timmars ungdomstjänst ska 17-åringen betala 6 625 kronor i skadestånd till Sten Persson, pedofilen som våldtog hans lillasyster då hon fortfarande gick på dagis. Vi uppmanar våra läsare att hjälpa 17-åringen med att betala skadeståndet så han och hans familj slipper stå för den kostnaden. Skicka ditt bidrag till plusgiro 111 68 97-8 eller bankgiro 421-1298. Ange ”Pedofiloffer” som meddelande. Posted by Redaktionen on 2012-11-30.(Realisten) Sov gott mina vänner!!!

Om

Min profilbild

Heidi

Försöker att vara en bra mamma till mina två fina barn, Izabella och Vincent. Även en bra sambo till min fina Alexander. Mina intressen är min familj och musik.. sjunger mycket:) jag jobbar i växthus där jag packar ekologiska färska örter, www.swedeponic.se. jag är även där platsombud och skyddsombud.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela