heidikrook.blogg.se

Denna blogg har jag valt att skapa för min egen skull. Jag valde att lösenordsanpassa den för jag inte vet om jag klarar av att världen ska läsa mina innersta tankar än. Det är ändå väldigt känsligt och smått jobbigt att jag låter ett fåtal få chansen att läsa. Det är som en dagbok för att mina tankar jag har ska komma ut, därför kan det bli väldigt rörigt. men det är ju så min hjärna fungerar. Nu har jag valt att våga öppna den för världen. Kanske jag stänger den igen, mmen just nu är detta okej. Har kämpat länge för att inte skämmas och nu är tiden inne!

Ulla ulla ullared:) roadtrip tips!

Publicerad 2013-03-27 21:54:39 i Allmänt

Jadå, vem ska till ullared med världens bästaste kompis, i morgon? Jo det är Jag!! hihi, blev så glad när hon ringde och sa att hon ville på roadtrip med mig. Jag visste att det var ullared... Vi åker alltid dit, oftast bara hon och jag, det har blivit en tradition:) Men det är en bra tradition! Vi får massa tid att bara snacka, oftast kommer det kräksnack... :) Kräksnack är samma som skitsnack, fast man snackar om personen utan att man överdriver.....??? förstod ni det? hihi verkligen inveklat, men min lilla hjärna fattade:) Men om ni får tråkigt i bilen på en road tips så brukar vi: sjunga det högsta vi kan, stanna och dricka kaffe!,) mmmmmomms och när jag var i väg med morsan, brukade vi välja bilfärg och se hur många man fick ihop på vägen dit, den som fick flest, vann helt enkelt:) hihi nä ska spela candy crush och gå pm syrran!!! mhhh godnatt

äntligen

Publicerad 2013-03-26 22:10:49 i Allmänt

Nu börjar allt rätta till sig!! ska bara sluta att irritera mig på folk som anser sig vara bättre än andra för att försöka själv må bra... Usch!!! Tänkte fan ta tag i att gå på måndag till syon i Bjuv!! Jag har två gånger kvar på active parating kursen!!! sen har jag det diplopet:) Gratis dessutom:) Fan detta fixar jag, visst?! Jag var på körskolan i dag och det gick sådär, jag är ju helt klar med proven, men provade och se om jag klarade något prov igen... Ja det gjorde jag, så teorin är helt klar!!! Bara köra, köra, köra!!! Jag klarar inte av stressande folket i stan, men jag måste sluta att tänka på dem, får tänka vart jag ska ist.... min svaghet är att jag tänker för mkt och agerar för sent, det ska vara tänka och agera direkt.....:) Övning ger färdighet!!! I morgon är det påskfest på öppna fs, Vincent får antingen vara kyckling eller kanin:) kyckling tycker jag låter roligast:) Denize kommer i morgon:) yeeeeay!!! pussas i massor!!!

stressad.... förlåt

Publicerad 2013-03-25 23:19:02 i Allmänt

ja som ni alla vet, har jag kännt mig väldigt down, de senaste veckorna... Ja mitt självförtroende har varit på botten och allt är för detta med min systers och min kusins modevisning... Jag trodde aldrig de tänkt fråga mig, för jag kände mig inte snygg nog. och jag trodde de inte heller tyckte det. Men så kom frågan i torsdags. Jag fick gå en liten modevisning med 10 personer i publik,vilket var riktigt kul. Jag kände mig så snygg och glad att de frågat mig, som är ful!!! Så kul! och jag ska få gå den stora!! Så jag hoppas att ni som läser min blogg köper biljetter av mig!!! 50:- kostar den!!! Ni får ju se fina mig!!!:) hihi ;) nä men kläderna är riktigt fina!!!
tröjorna på mig är från butiken och är av märket Ze-ze Danskt märke. De har även Signal som oxå är fint!!! kjolen jag har på mig, har de själv sytt, så det är deras egna märke!!! Måste fixa håret till nästa gång, lägga i färg!!!! Får fråga Mikki!!:)
Dessa är kläder enbart från märket ZE-ZE :) Ni får se mer om ni kommer på den stora visningen den 6 april kl 13,00 i Kupan i påarp... hör av er om ni vill ha biljetter, har inte många kvar!!!! så skynda!!!!!! hihi förlåt att jag inte Bloggat på ett tag men jag har ju inte tänkt på det, ska försöka bli bättre med det!!!:) Nu blir det sängen!!! kärlekskraft från mig!!!!

Nintendo 8 bit :)

Publicerad 2013-03-19 21:30:35 i Allmänt

oh jag får bara fina minnen tillbaks när jag spelar super Mario bros 3 oh så kul jag hade:) satt och spelade i dag i två timmar! haha kom till värld 6 innan jag stängde av... det sparas ju då inte så man får börja om, men det är kul ändå:) Jag lagade maten vi fick hem igår, det blev en gryta med blandfärs och coscos ... Faktiskt gott!!! I morgons recept blir det fisk i ungn:) I morgon blir det babycafet med Mikki och Jenny!!! Godnatt:)

tjat tjat...

Publicerad 2013-03-18 22:23:17 i Allmänt

Alex tjatar och gnäller, exakt varje gång jag tar telefonen och ska börja blogga. Ska du inte sova?? försök sova i stället Heidi.. Oh du kommer gnälla i morgon att du e trött!! Ja, låt mig då gnälla älskling!!! Det ligger i kvinnans gener att gnälla, och nu har jag något att gnälla om!!! :) Vi har varit på kalas hos Alexanders kusin Ronja, hon blir 13:) Oj, oj tiden går snabbt!!! här är foton de tog!:)
Vi fick citygross matkassen i dag! Ska bli spännande att laga och smaka! Hoppas det blir gott:) mkt starka saker, men jag tänker välja bort kumin, starkasenapen och någon annan konstig krydda... :) Så mina barn kan äta det utan att få ont i magen!! Dessutom har jag magkatarr och får känningar så fort jag ätit mat som e stark... I morgon blir det städ dag, blir det snöstorm så får Izabella stanna hemma från dagis!! Går inte ut i storm med varken henne eller Vincent!! Usch... De kan ju inte andas om det kommer för mycket blåst på deras ansikten:)
Försöka sova i denna stormen!!! godnatt fina ni!

önske dröm

Publicerad 2013-03-17 21:40:17 i Allmänt

I bland önskar jag att jag var längre, snyggare och smalare:( Jag blir så lätt stött oxå, av vissa folk i min närhet, speciellt när de vet hur mkt jag älskar en viss sak och framför ögonen bara tar det, som att ta glassen ett barn har från deras hand och ära upp den:( Hatar att jag är byggd på så mycke känslor:( Ja det är bara att inse att jag inte förtjänar den turen att få vara och känna mig snygg! Ja jag tycker faktiskt synd om mig själv, men det har jag väl rätt i? Blir bara så ledsen:( Ja, så min dag har varit ganska skit... Men jag är glad för att jag träffade Nina och Noel:) Det var riktigt mysigt! Saknat henne och hon är förstående med mycket:) Sen åkte vi till Marlene och åt god mat:) sen hem i mys soffan och ät gotte.... Ha en bra kväll alla fina läsare!!!

Body pump ...puhu:)

Publicerad 2013-03-14 21:36:56 i Allmänt

I onsdags ad det fotografering på familjecentralen , med alla söta barn:) Jag tog av Vincent så han satt i blöja, sen på eftermiddagen när Izabella var med, fick han finbyxor och shorta och mohawk:) jätte fint. Izabella hade fin klänning!!:) Det blev ett på Vincent själv, ett på Izabella själv och en syskon bild! Fina blev dem! när jag får dem, ska jag lägga ut så ni får se:) Jag pratade med Sara som är socionom i Bjuv, om vad jag vill plugga. Jag berättade vad jag råkat ut för och sa då även att det är anledningen till att jag vill hjälpa barn att få stopp på pedofiler, så de anmäler!!! Så jag ska på måndag, gå till syon här i Bjuv, så får vi säga vad hon säger:) Hur jag ska gå till väga:) I dag började body pump, man använder en pinne av stål och sätter på tyngder... Ja det känns fan i mig, i hela jävla kroppen! Det var riktigt jobbigt men riktigt kul!!!!!! Sju veckor kvar med detta och 4 med boxningen:) I morgon blir det jobb och tänkte springa faktiskt!!! :) bra för konditionen:)! godnatt fina ni!!!

Fotografering

Publicerad 2013-03-12 23:03:36 i Allmänt

I morgon blir det fotografering på fc:) Jenny, Filippa och Mikki och Liella kommer i morgon redan kö 8 så vi kan mysa hele dan:) hihihih ska bli kul!!!:) jag vill faktiskt fotografera dem ute . så fort det blir varmt, ska jag samla alla vänner med barn och då ska se få Fotograferars:) kul minne:) Jag försökte Fotografera Vincent i dag när han låg och först mös med min näst, den är hans snutte och sen höll han på mitt bröst, som om han vaktade det:) Jag ammar inte och har inte gjort sedan han var typ 2 månader... Så det är väl bara typiskt killar!!!!
ja som nu ser var det svårt att fotografera själv:) njut av natten!!! godnatt:)

aktiv föräldraskap

Publicerad 2013-03-11 22:00:32 i Allmänt

Helt fantastiskt hur man tror man gör rätt genom att säga, vad duktig du är, när.man egentlig inte borde använda det ordet alls. Eftersom det ger barnen en tyngd på axlarna av att de hela tiden känner att de måste göra något för att vara duktig. Sen om man en dag glömmer att säga det, så blir deras självkänsla sämre, så det är bättre man tar bort duktig och istället säger att detta kan du.. Ger dem uppskattning!!!! haha, ska faktiskt citera vissa saker från boken vi går igenom så ni förstår hur jag ser:) :) i morgon kl 10 blir det mamma grupp, sen blir det doktorn med Bella, sen hjärt och lungräddning:) mkt på kalendern:) godnatt mina vänner:)

körning....

Publicerad 2013-03-11 15:36:43 i Allmänt

Alltså, jag fattar inte... Jag är riktigt duktig på att köra hemma i Bjuv, med vår fina Saab! Men när jag kommer till körskolan och sätter mig i deras bilar, går allt åt helvete!!! Shit vad jag suger!!!! jag blir nervös och ställer till det helt! jaja, någon gång ska jag väl iallafall lyckas!!! :) Hur har er dag varit?:) hoppas underbar!!!!:) love and kiss!!!

så trött..

Publicerad 2013-03-10 23:54:33 i Allmänt

Jag var alldeles för trött igår för att blogga! Åkte hem vid tolv av trötthet. Jag fixar inte sånna fester, där jag måste sitta still, nä då somnar jag! Jag måste dansa och prata och mest dansa, annars blir jag nannig.:( Men det var ju trevlig att träffa alla folk! träffade sångaren och grundaren av www.goliathandthegiants.com Har ärligt talat inte lyssnat på dem. Eller kanske för både Emil och Dennis brukar lyssna tror jag, men inget jag har laggt på minnet:( men de är säkert bra, men inte riktigt i min musik smak.. Jag gillar musik man kan skaka rumpa till:) hehe:) Men de är mkt trevliga och pratade inte ens om deras band. Inga som skröt:) Min finaste prinsessa har feber i dag med, så i morgon blir det doktorn!! stackare!! men det blir vägge under kvällen och då har hon 39,5 och 40 graders feber:( så jag får kolla vad det beror på!!
Nu ska jag sova!! godnatt mina fina vänner!!!

tiden bara springer och springer....

Publicerad 2013-03-08 22:26:30 i Allmänt

Jobbat i dag! Och på pausen orkade jag inte lyssna på deras bablande på deras språk så jag gick ut och tränade i 20 minuter. Först stryka i 10 min ,sedan joggade jag i 10 minuter!:) helt underbart! Anledningen jag inte orkar lyssna är för jag inte förstår ryska, polska eller litauen språk... Och jag är inte en sån som hatar invandrare heller eftersom jag jobbar med 96% invandrare och 4% svenska, det är jag och en till. de andra två är högsta chefen och växthus vaktmästare chefen... Efter jobb åkte jag med.barnen( som mina föräldrar kom med) till Rose:) Där jag fick skicka hem Izabella prinsessan med Alexander för hon hade feber:( min fis! Min son fick bank av Melvin och jag än inte skälla, så Vincent fick jag bära på tills Melvin inte brydde sig längre:) här är lite bilder från i dag:) njut:) sen säger jag godnatt, i morgon blir det fest!!

busfabriken mys:)

Publicerad 2013-03-07 22:12:29 i Allmänt

Vi var på busfabriken, mammagruppen:) underbart att se de små mys ungarna skratta, de tyckte det var roligt, det var inte många tårar alls på någon av dem:) Izabella var oxå med för förskolan var stängd:) och hon var så duktig, gick själv iväg och busade:) hittade några att leka med:) Hon är så lätt att bli vän med, hon är väldigt snäll vän och alla älskar henne!
Jag har träningsvärk i hela kroppen igår och Usch.. igår kändes det precis som jag fick brännsår på rumpan och insidan av låret... Det var en bristning... min hud sprack!!!??? hur i helvete då?? skit osså!!!! hur får man det bara tjovips... Är det för mina muskler växer eller??? Ska jag se ut som en tant om ett år? som ett russin, av bristningar??? kommer ju säkert fler:( i morgon är det jobb dax, sen kalas för fina Melvin som blir ett i dag!! grattis:) Det komiska är Melvin (roses son) är född den 7/3 2012 och min Vincent den 3/7 2012 :) kul tycker jag:) tänk så fort tiden bara springer iväg:( min fina son blir ju 1 om bara 4 månader!!!! :( vill vara hemma längre!!! Awe nä nu får jag sova:) godnatt mina vänner!!:) pyssåhej oh en sak till! gå gärna in på http://www.irresponsibletshirt.com/ Frederick Benedicto s kläder.. Min fina vän:)

panik attack...

Publicerad 2013-03-06 02:57:44 i Allmänt

Störigt att vakna mitt i natten och känna att kroppen är så spänd att det känns konstigt att andas... Allt sitter i hjärnan! Jag tror att anledningen till detta är den här hjärt och kung räddningskursen jag går. Jag har gått den innan och har inre kännt något obehag då och jag gjorde det inte i kväll heller, men troligen undermedvetet gjorde jag det.. Och min.hjärna har nog snappat upp det hon sa om att inte lägga oss oroliga och ha mardrömmar... ska berätta om något possitivt!! Tropikariet! Riktigt kul, lite obehagligt med fiskarna som sög sig fast i händerna och jag skrek hela tiden. Inte för att det gjorde ont, utan för det var läskigt... det var sånna akvarie man kunde stoppa ner händerna...:) lite bilder får ni ju ha!!!

minnet sviker

Publicerad 2013-03-04 21:48:09 i Allmänt

Ja jag kan fan inte komma ihåg något som jag vill komma ihåg... så nu har jag skrivit upp allt i almanackan.. tror jag säkert har missat något!!! typiskt att jag slå glömma!! Oftast så kommer jag ju ihåg saker jag vill glömma och det jag vill komma ihåg, det glömmer jag direkt... fan asså!! Jag ska troligen börja dansa poledance!!! Med Rebecca. En tjejkompis från mammagruppen:) oh det är så kul!!!:) fattar ni så starka de är!! och det ser ju så fint ut!!:) Måste skaffa mig hotpants.. I morgon blir det tropikariet med Mikki Och Liella, Ronja och Nova, Jag ,Izabella och Vincent och kanske, hoppas på Rose och Melvin.:) om han mår bra:) ska bli fantastiskt kul att se små bebisarnas uttryckt. Det är ju första fången de ser sånna djur:) ska tömma mobilen på foton så jag kan fotografera:) Jaha godnatt då gott folk!:)

fake...

Publicerad 2013-03-02 23:23:37 i Allmänt

Alla tror att jag har bra självförtroende och självkänsla, men det är bara skådespel... Jag tycker inte jag är snygg och oftast tycker jag att jag är oduglig på det mesta... Jag hatar verkligen att jag är feg, att jag inte vågar trampa ner foten, och jag hatar att jag måste få bekräftelse.. Det är inte lite bekräftelse, utan jag kräver så mycket, för jag känner mug oälskad så lätt.. Det är därför jag gör allt i min makt att vara så snygg och Sexig som möjligt när jag går ut, jag dansar som en strippa för jag får uppmärksamhet och uppmärksamheten uppfattar jag som bekräftelse... Det borde räcka att de jag egentligen älskar berättar det för mig, men set gör det inte:( Det är faktiskt jobbigt att känna så.. Och sjukt energi drivande.. Den energin borde jag lägga på min familj... Men jag vet att jag har problem, men vet bara inte vart jag ska börja för att ta tag i det!! Avundsjuka.. Det är oxå en jobbigt sak, men jag tror det hör ihop med min självkänsla... att jag inte tror på mig själv, tänker mkt på andra folk, och hur de har det, vad de kan göra... Har ingen egen vilja, utan förlitar mug på vad andra tycker... :( behöver hjälp, kommer smitta av mig på Izabella eller Vincent och det vill jag inte!!! Jobb i morgon... godnatt

japp!!

Publicerad 2013-03-01 23:48:56 i Allmänt

Det var en spännande fredag! Inga som köpte något, men det var en del som kom in:) någon som hängde undan och någon som ville ha sin jacka fixad och någon som behövde en klänning tills i morgon.. Men ingen handlade! Men jag satt och sydde drägglisar till Vinne bus!! Tänkte göra fel på söndag, efter jag jobbat på vanliga jobbet... Så irriterand jag blev i dag! Mina arbetskamrater som jag jobbar med är så fruktansvärt fega.. Vågar inte komma fram till mig och säga till om att jag jobbar dåligt! Idioterna går till andra och snackar... skiter i att de klagar på hur jag jobbar, det bryr jag mig inte om, men när de är så fega att de inte vågar komma till mig och tycka, gör mig sjukt arg!!! Usch avundsjuka folk!!!! godnatt!!!!:)

Om

Min profilbild

Heidi

Försöker att vara en bra mamma till mina två fina barn, Izabella och Vincent. Även en bra sambo till min fina Alexander. Mina intressen är min familj och musik.. sjunger mycket:) jag jobbar i växthus där jag packar ekologiska färska örter, www.swedeponic.se. jag är även där platsombud och skyddsombud.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela