heidikrook.blogg.se

Denna blogg har jag valt att skapa för min egen skull. Jag valde att lösenordsanpassa den för jag inte vet om jag klarar av att världen ska läsa mina innersta tankar än. Det är ändå väldigt känsligt och smått jobbigt att jag låter ett fåtal få chansen att läsa. Det är som en dagbok för att mina tankar jag har ska komma ut, därför kan det bli väldigt rörigt. men det är ju så min hjärna fungerar. Nu har jag valt att våga öppna den för världen. Kanske jag stänger den igen, mmen just nu är detta okej. Har kämpat länge för att inte skämmas och nu är tiden inne!

frikort

Publicerad 2014-03-31 14:49:19 i Allmänt

Jag har fått ihop så mkt pwngar till ett frikort till att gå till doktorn! Ska passa på att få ofta! Så jag verkligen utnyttjar det till max! Jag väntar nu till att få komna in till min psykolog. I morgon ska jag gå till doktorn och kolla vad som är fel på mig. Eftersom jag har extrem huvudvärk och förkyld!:( men jag ska kurera mig så jag kan jobba onsdag.

när allt plötsligt vänder.

Publicerad 2014-03-30 22:48:32 i Allmänt

Vi fotograferades inför webbshopen på katrica.se Izabella är en riktig liten modell!:) finaste flickan som finns. Det var roligt, fast jsg kände mig hängig. Jag hostar hela nätterna:( hoppas på bättre natt. Känner hur det kryper i benen av att helgen redan är slut. Har knappt hunnit något i hemmet. Och i morgon är det jobb. Sen har jag mkt att göra med min uppgift från facket. Måste intervjuva alla från P2 oxå! Och sen måste jag renskriva allt. Puuuuuuh :) men det e kul iallafall! Jag trivs inte riktigt på jobb men med facket trivs jag med, såjag stannar enbart pga det:) Sen psykologen som jag ska till i morgon! Jag har fått uppgift av henne att skriva positiva egenskaper. Kommer på tre! Hjälpsam, snäll och bra kompis:) skitsvårt!
Nu tänkte jag gå och lägga mig!♡♥ sov gott fina ni♡

down

Publicerad 2014-03-27 21:45:52 i Allmänt

Jag blir så frustrerad på mig själv! Så arg för jag är så känslig och mina känslor ligger utanför kroppen. Nu har jag inte träffat min psykolog på två veckor och jag behöver verkligen henne nu! Aaaaaaaaaaaahhhhh tokig!!!!! Baaaaaaah; ( HATAR att må såhär!!!

positiv feedback?!

Publicerad 2014-03-26 21:43:00 i Allmänt

Jag har ju då fått uppgift att skriva positiva saker om mig själv. Och detta skulle jag gjort i tisdags och har fortfarande inte gjort det! Alltså jag fixar det inte. Jag vet inte vad som jag tycker är positivt med mig själv. Jag hittar bara början till bra saker, som sedan blir negativa. Exempel: Jag har fina ögon, men ibland blir jag skelögd. Och det hatar jag. Jag har fin rumpa men i vissa byxor blir det tantig. Jag är snäll men jag kan även vara för snäll eller elak! Men jag kan skaka rumpa!!!:) och det ska jag göra på fredag!!♡ whoop whoop ! Nä om man skulle sova!??:)♥

tröttsamt.

Publicerad 2014-03-26 12:11:41 i Allmänt

Jag är så trött på att det alltid är hemska tankar som stoppar min lycka. Och det Är så tråkigt att jag alltid ska behöva vara rädd att något ska hända bella! Jag är så rädd att vissa i min närhet skulle vara pedofiler! Bara för han är i mitt liv och i min hjärna! Önskar jag kunde radera de delarna och bara gå vidare med mitt liv! Utan pedofilen!!!!

tung sorg att bära!

Publicerad 2014-03-24 22:39:32 i Allmänt

Jag fick idag veta att en av mina närmsta vänner försökt ta sitt liv. Det gjorde så fruktansvärt ont i hjärtat på mig; ( Jag känner mig dum som inte sett eller lyssnat på hennes rop på hjälp innan! Jag har bara tänkt på mig själv! Jag har ju så fruktansvärt stort behov av att hjälpa alla och detta av allt, missade jag! Kanske borde ta ett steg tillbaka till verkligheten igen, för nu är det för många jag sårat på kort tid!

Försökt hjälpa min granne och det blev helt fel, skulle aldrig sagt något, för nu har jag fått henne att må ännu sämre! Snacka om att misslyckas! Nä om man ska hjälpa sig själv lite först. Fast då måste jag ju ta tag i det svåra i mitt liv och det är jag inte säker att jag vill eller fixar. Det är därför jag hjälper andra först, för jag ska slippa undan Mitt liv. Så återigen gör jag bara det av egoism! Jag är världens sämsta vän! Stort skämt! ; (

förlåt!

stackare!

Publicerad 2014-03-18 21:44:31 i Allmänt

Jag tycker synd om min exgranne. Synd om henne för hon är ingenting! Hon förtjänar inte att ha det bra och inte att ha barn. Hon är en elak, elak, butter dam. Som kommer ligga ensam på sin dödsbädd och önska att hon varit snäll! Hon tror att hon kan komma undan med att ljuga, och trycka ner andra för att folk ska tycka synd om henne. Men verkligen kommer ifatt henne. Jag skulle aldrig kunna säga sådana hemska saker om min dotter till massa folk jag inte känner, mina problem om någon i min familj tar jag med min familj och ingen annan. Behöver jag en annan synvinkel så kan jag gå till psykolog och få det! Men hon är en riktig bra skådespelare eftersom Även jag föll för hennes spel! Tråkigt:(
Men tur att jag såg sanningen! Hennes dotter är den finaste jag träffat! Hon förtjänar verkligen inte en mamma som sårar och trycker ner henne psykiskt! Det bästa för henne var om den bitter damen lät henne leva ett liv utan bitterdamen! Men jag sk0a0 verkligen försöka stötta och finnas för fina J!♥♥♡♡ puss

skrikig unge och maginfluensa

Publicerad 2014-03-14 18:03:10 i Allmänt

Jag skickade sms till Alex idag och sa att han fick komma hem innan jag stryper Vincent! Han var på allt. Och jag mådde inte så bra:( har ju tyvärr fått maginfluensa. Typiskt! Men jag har bara kräkt 2 gånger så det var inte så farligt, Bara tråkigt att ha ont i magen.
Så min fina karl kom hem vid 12:) Så snäll han är! Finns ingen som honom♡♥

I morgon får jag inte träffa mina kusiner:( vi får skaypa:) istället!
ha en bra dag♡♥

ont

Publicerad 2014-03-13 13:38:12 i Allmänt

Jag har jätte ont i magen:( min ena äggstock?! Och jag fick gå hem från jobb:( Så får jag dessa tankar direkt. Att något är fel med mig. Så nu sitter jag här och tycker synd om mig själv! Hoppas på att allt är bra i morgon:)

klåda.....

Publicerad 2014-03-12 20:01:00 i Allmänt

sjukt irriterande klåda över hela kroppen!!! det får min att få lite tankar. Jag tänker direkt på att jag har någon form av sjukdom.. En dödlig sjukdom, och det får mig att få lite panikkänsla. Igår var jag hos min psykolog och fick en hemuppgift. En svår hemuppgift. Jag ska skriva positiva egenskaper om mig själv. Sjukt svårt ju! När hon sa att du är ju snäll, då sa jag: Kanske för snäll ibland. och då blev det direkt en negativ sak. så jag ska skriva och försöka tycka det jag skriver.. Idag var jag hos en vän som heter Micke. Han är musiker precis som mig! fast han spelar mycket oftare och spelar även på bröllop och i radion någon gång. häftigt! Han är väldigt duktig! Det har annars varit en underbar dag, varmt och mysigt. Det händer mycket som får mig att gilla att arbeta igen. jag gör mer än bara tänker negativt. jag får tänka mycket på facket och har fått ringa och prata med olika folk. Kan tyvärr inte skriva om det eftersom jag har tystnadsplikt och det känns riktigt kul att få ett sånt förtroende! Snart dax att träffa kusinerna som jag inte träffat på ca 24 år, så jag kommer tyvärr inte ihåg något mer än det jag sett eller hört på videofilm:) hihi på Lördag blir det av!!:) nä nu ska jag äta gotte och slappa i soffan!!!!;) poss å haj

kvävs.

Publicerad 2014-03-10 09:33:26 i Allmänt

Jag fattar inte vad det är med mig! Varför får jag denna känslan av rädsla och kvävas. ? Är det för jag sover dåligt? Hur länge ska detta pågå? När ska det sluta? Måste jag alltid leva med denna smärtan? För det orkar jag inte. Inte ens för mina barn. ..

rädd.

Publicerad 2014-03-09 21:18:34 i Allmänt

Det gör mig så rädd, att Izabella snart är i den åldern jag var när allt började. Jag var 6 år när jag flyttade med min familj till Mörarp. Jag var nog 7 eller 8 år när HAN antastade mig för första gången. Sen pågick det nog till jag var ca 12. Jag vet att jag hade börjat få bröst och min killkompis hade inte flyttat från Mörarp än. När jag äntligen vågade säga ifrån. Jag är så rädd att jag inte kan skydda Izabella från sånt hemskt. Och det är fruktansvärt jobbigt att vara på sin vakt hela tiden. Att inte lita på någon. ; ( Jag vill bara kunna få njuta av livet, utan massa tankar eller rädslor. Hoppas att jag en dag ska få njuta och få lita på folk. Godnatt.

jag fick det på jobb...

Publicerad 2014-03-07 12:09:34 i Allmänt

Jag fick en riktig hemsk panik attack på jobb:( Jag kunde inte andas och det kändes som jag skulle dö. Jag gick till min ena chef, som genomgått ångest attack innan. Så hon hjälpte mig igenom den. Men det är så pinsamt:( Helvete att jag ska låta tankar ta över! Alltså det gick inte att hitta en positiv tanke. Jag orkar verkligen inte genomgå detta igen:( Jag vill inte. Jag har väldigt tur att jag hade någon där, och Mamma som jag ringde hjälpte mig oxå lite.

Jag hatar dig så fruktansvärt mycket. Du gör mitt liv till ett helvete fast du inte ens finns i närheten av mig. Du är den jag vill se lida. Exakt lika mycket som jag får lida. Jag vill att ditt liv ska vara långt, ensamt och helt kärlekslöst. Ditt äckliga jävla svin! Din sjuka jävla helvetets Pedofiljävel!!! Hade jag vågat, hade jag kastrerat dig och våldtagit dig med din egen jävla kuk! Jag hatar dig.

Om

Min profilbild

Heidi

Försöker att vara en bra mamma till mina två fina barn, Izabella och Vincent. Även en bra sambo till min fina Alexander. Mina intressen är min familj och musik.. sjunger mycket:) jag jobbar i växthus där jag packar ekologiska färska örter, www.swedeponic.se. jag är även där platsombud och skyddsombud.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela